FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
19 kwi 2015 20:24
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Mikołaj Pałka napisał(a):
Tak prowadzi, że do wyścigu są dopuszczano Ci, którzy byli na sesji albo tych co lubi Pan Marcel.

Uważam, że prowadzi są dobrze. Może sam Marcel napisze, czemu Cię nie dopuścił.

Ja mogę dać jeden przykład - Albert Park, gdzie zostałem ładnie poturbowany na t3 i wiele nie brakło żebym wpadł w stawkę jak kula w kręgle.
19 kwi 2015 20:26
Aleksy Mainusz napisał(a):
Krzyspin, czytałeś regulamin? Kary za pisanie za czat na trenach JEST, widocznie lepiej wychodzi ci ścinanie niż zrozumienie języka polskiego.

A co do Marcela - zalecam mniej pajacowania, bo zaraz będziemy po prostu inaczej rozmawiać.

PS. panie Pałka - nauczyłeś się już nie wygrywać na 1. okrążeniu? Czy wypadek w AP to zwykle RA? <wyśmiewacz> Sie ciesz <cenzura> , że odzyskałeś lickę. Krótko mówiąc, osoby które dużo krzyczą, niech najpierw spojrzą na siebie co zrobiły źle, a potem robiły gównoburzę na szefa GP2, choć nie da się ukryć sytuacja jest absurdalna, a Marcel MÓGŁ podjąć inne decyzje.

Alek, nauczyłem się;) Nie robię "gównoburzy" jak to nazwałeś. Pisze i mówię co myśle o zaistniałej sytuacji.
19 kwi 2015 20:27
Krzyspin, czytałeś regulamin? Kary za pisanie za czat na trenach JEST, widocznie lepiej wychodzi ci ścinanie niż zrozumienie języka polskiego.

A co do Marcela - zalecam mniej pajacowania, bo zaraz będziemy po prostu inaczej rozmawiać.

PS. panie Pałka - nauczyłeś się już nie wygrywać na 1. okrążeniu? Czy wypadek w AP to zwykle RA? <wyśmiewacz> Sie ciesz <cenzura> , że odzyskałeś lickę. Krótko mówiąc, osoby które dużo krzyczą, niech najpierw spojrzą na siebie co zrobiły źle, a potem robiły gównoburzę na szefa GP2, choć nie da się ukryć sytuacja jest absurdalna, a Marcel MÓGŁ podjąć inne decyzje.

Alek, nauczyłem się;) Nie robię "gównoburzy" jak to nazwałeś. Pisze i mówię co myśle o zaistniałej sytuacji.

Jeżeli chcesz wiedzieć, czemu Cię nie dopuściłem, to powodem jest tego, iż na ostatnim Grand Prix (Kanady) zachowywałeś się nieodpowiednio (jazda z uszkodzonym bolidem, zamiast zjazd do pit-lane).
19 kwi 2015 20:28
Faktycznie, było tak Bari. Każdy z nas spowodował kolizje w swojej karierze w Sim-Racingu.
19 kwi 2015 20:28

Ej, to mój tekst xD
Zmodyfikowane 19 kwi 2015 20:28 przez Krzysztof Pieczykolan.
19 kwi 2015 20:29
Uszkodzony bolid? Prosze cię przestań, nawet mnie nie ściągało ani skrzydła urwanego nie miałem.
19 kwi 2015 20:31
Uszkodzony bolid? Prosze cię przestań, nawet mnie nie ściągało ani skrzydła urwanego nie miałem.

Zapomniałem, że ty nic złego w tym nie widzisz...
19 kwi 2015 20:33
Człowieku, ale o co tobie chodzi. Nie miałem uszkodzeń .
19 kwi 2015 20:34
Pozostał płacz i zgrzytanie zębami
19 kwi 2015 20:34
W szczególności że byś mnie skasował przez te z<cenzura>ane zawieszenie to rzeczywiscie nic nie bylo w tym -.- Co do Kozery wbił na serwer nie pisząc do administratorow serii gp2 o pozwolenie. Wbił na serwa bo ktoś mu hasło podał więc nie widze przyczyny żeby cie musiał dopuścić to samo się tyczy Siwka nie umie napisać za siebie pozwolenia o dopuszczenie do wyścigu to sory no ale takie są fakty i trzeba się z tym pogodzić.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
22 °C
Tor:
32 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 693 273

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.