FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
19 kwi 2015 21:17
Marcel Pawiński napisał(a):
Mikołaj Pałka napisał(a):
Aleksy Mainusz napisał(a):
Krzyspin, czytałeś regulamin? Kary za pisanie za czat na trenach JEST, widocznie lepiej wychodzi ci ścinanie niż zrozumienie języka polskiego.

A co do Marcela - zalecam mniej pajacowania, bo zaraz będziemy po prostu inaczej rozmawiać.

PS. panie Pałka - nauczyłeś się już nie wygrywać na 1. okrążeniu? Czy wypadek w AP to zwykle RA? <wyśmiewacz> Sie ciesz <cenzura> , że odzyskałeś lickę. Krótko mówiąc, osoby które dużo krzyczą, niech najpierw spojrzą na siebie co zrobiły źle, a potem robiły gównoburzę na szefa GP2, choć nie da się ukryć sytuacja jest absurdalna, a Marcel MÓGŁ podjąć inne decyzje.

Alek, nauczyłem się;) Nie robię "gównoburzy" jak to nazwałeś. Pisze i mówię co myśle o zaistniałej sytuacji.

Jeżeli chcesz wiedzieć, czemu Cię nie dopuściłem, to powodem jest tego, iż na ostatnim Grand Prix (Kanady) zachowywałeś się nieodpowiednio (jazda z uszkodzonym bolidem, zamiast zjazd do pit-lane).

Szef serii, a nie wie, że w GP2 nie ma czegoś takiego jak "Grand Prix" <bezradny> <lol>
19 kwi 2015 21:18
LELELELELELELELELELELE! Radujmy się! Widmuś pokonał siebie lepiej niż Kupicha w słynnej piosence swojej własnej. LELELELELLE. Dokonał Imposibbru, Impossible, a także NIEMOŻLIWEGO!!. LELELELELELE
19 kwi 2015 21:19
Drodzy rodacy, nie kłócicie się.
19 kwi 2015 21:19
Dawid Czepiela napisał(a):
Szef serii, a nie wie, że w GP2 nie ma czegoś takiego jak "Grand Prix" <bezradny> <lol>

Oj tam oj tam. Skoro seria GP2 to jakieś Grand Prix muszą być. Logiczne. <lol>
Dodane 19 kwietnia 2015 23:22:
Dominik Glinka napisał(a):
Drodzy rodacy, nie kłócicie się.

http://clemson81.wrzuta.pl/audio/57eDJ4d cq7S/wypowiedz_clemsona81_po_gp_hiszpani i

Klasyka gatunku.
19 kwi 2015 22:12
Maciej Paruch napisał(a):
Michał Kozera napisał(a):
Konrad Latosek napisał(a):
W szczególności że byś mnie skasował przez te z<cenzura>ane zawieszenie to rzeczywiscie nic nie bylo w tym -.- Co do Kozery wbił na serwer nie pisząc do administratorow serii gp2 o pozwolenie. Wbił na serwa bo ktoś mu hasło podał więc nie widze przyczyny żeby cie musiał dopuścić to samo się tyczy Siwka nie umie napisać za siebie pozwolenia o dopuszczenie do wyścigu to sory no ale takie są fakty i trzeba się z tym pogodzić.

Wow, wow, wow, mamy tu krzykacza. Napisałem w imieniu moim i Arka, bo jesteśmy z jednej ekipy. Dołączyłem na serwer bez pozwolenia, to jest moja wina, wina absolutnie celowa. Ale zrobiłem to, bo zostaliśmy zignorowani. I napisałem do "administratorow serii gp2 o pozwolenie". Ogarnij fakty, zanim się wykrzyczysz.

Ja mam tylko pytanie, o której była wysłana prośba?

Mikołaj Pałka napisał(a):
Ja pisałem do administracji GP2 o 17:35. Spokojnie mieli czas,żeby odpisać. Odpisał Marcel pisząc:Nie. Nawet przyczyny nie podał.

Ja później niż Mikołaj, jak wyłączyli serwa dopiero. I dlatego wszedłem potem, w trakcie rozgrzewki, jakby się okazało, że jeszcze nie wie. No ale odpowiedzią "Nie dam", tak butnie, krótko i jednoznacznie, wyjaśniło się wszystko.

Szkoda, że na tym Arek ucierpiał. On się nawet z nikim nie kłócił, na nim nie ma się co mścić.
19 kwi 2015 22:25
Hm, Kozer to zrobiliście ten próg na serwerze przed wyścigiem?
19 kwi 2015 22:29
Oczywiście, spokojnie jakiś kwadrans przed. Nawet wyłączający serwer Rafik potem poczekał, aż jeszcze Arek skończy okrążenie. Myślałem, że to Marcel, ale ktoś mnie potem wyprowadził z błędu. Dalej Marcel zezwolił Dąbrowi na udział i byłem pewien, że ogólnie zwrócenie uwagi na oczekujących na pozwolenie wystarczy, no ale nie doczekując się sam napisałem priva. Krótka reszta historii znana.
Zmodyfikowane 19 kwi 2015 22:30 przez Michał Kozera.
19 kwi 2015 22:33
To ja nie wiem co zaważyło o niedopuszczeniu Was do wyścigu, może późno napisana prośba? Nie wiem.
19 kwi 2015 22:40
W oficjalnej wersji pewnie tak...
19 kwi 2015 22:48
I tak nie zostaniecie dopuszczeni do tego wyścigu, więc w czym problem? :D
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
22 °C
Tor:
32 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 693 365

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.