FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
20 kwi 2015 17:32
Mikołaj Pałka napisał(a):
Ja pisałem na FB do ciebie marcel, do administracji GP2 i na pw do ciebie i na GG również.

Ale po co drążysz ten temat i tak już nie pojedziesz w tym wyścigu jak to powiedział Widmo.
20 kwi 2015 17:34
Ja rozumiem Krzysiek, no ale przynajmniej mógł odpisać wcześniej, to bym wyskoczył do znajomych a takto czekałem i sie nie doczekałem
20 kwi 2015 17:38
Marcel Pawiński napisał(a):
Michał Kozera napisał(a):
Ogólnie nie chodzi o moment. Chodzi o fakt, że gdy na liście widniało kilku kierowców niedopuszczonych do sesji i jeden z nich właśnie jest dopisywany, to bardzo dziwne że dwóch pozostałych zostało zignorowanych (mimo, że mieli już czasy). No bo temat Mikołaja, widzę, już wyjaśniony.

Dąbro napisał do mnie 15. minut przed sesją, a Wy napisaliście mi 2 minuty przed, a ja już wtedy na stronie nie siedziałem. Poza tym, jak Ci mówiłem - wszedłeś na serwer, bo dostałeś od kogoś hasło. Regulamin się kłania i nie rób z igły widły.

Ty tak na serio? Chłopie, jako szef zamiast jeszcze bocić ile się da jak przebot to powinieneś siedzieć na stronie i zobaczyć czy może ktoś się nie zgłosił. Ale nie, musisz se pona<cenzura>ać bo jak inaczej. Za<cenzura>iście... Sprawdzasz się jako szef idealnie... <brawo>
20 kwi 2015 17:49
A tak w ogóle nie, to tak tego, no, eeee, jakbym się mógł od kogoś dowiedzieć, kiedy newsy będą z F1, GP2, GT , to tak se myśle, że by fajnie nawet tak tego i tamtego było.
Zmodyfikowane 20 kwi 2015 17:59 przez Maciej Miłosz.
20 kwi 2015 17:50
http://www.f1wm.pl/php/news_id-34963.htm l

Tak z newsów na rozluźnienie.
20 kwi 2015 17:55
Mateusz Kulesza napisał(a):
Marcel Pawiński napisał(a):
Michał Kozera napisał(a):
Ogólnie nie chodzi o moment. Chodzi o fakt, że gdy na liście widniało kilku kierowców niedopuszczonych do sesji i jeden z nich właśnie jest dopisywany, to bardzo dziwne że dwóch pozostałych zostało zignorowanych (mimo, że mieli już czasy). No bo temat Mikołaja, widzę, już wyjaśniony.

Dąbro napisał do mnie 15. minut przed sesją, a Wy napisaliście mi 2 minuty przed, a ja już wtedy na stronie nie siedziałem. Poza tym, jak Ci mówiłem - wszedłeś na serwer, bo dostałeś od kogoś hasło. Regulamin się kłania i nie rób z igły widły.

Ty tak na serio? Chłopie, jako szef zamiast jeszcze bocić ile się da jak przebot to powinieneś siedzieć na stronie i zobaczyć czy może ktoś się nie zgłosił. Ale nie, musisz se pona<cenzura>ać bo jak inaczej. Za<cenzura>iście... Sprawdzasz się jako szef idealnie... <brawo>

Kolejny <cenzura>. temat zakończony, Widmo napisał jak było, ale musisz oczywiście ciągnąć gównoburzę dalej , mimo że masz gówno do gadania, jakby Twoja opinia dużo zmieniła. A już wspomniałeś o szefowaniu, to może tobie damy szansę, co? <lol>
20 kwi 2015 18:00

Post został usunięty przez autora

20 kwi 2015 18:02
Każdy szef lepszy niż Marcel ;)
20 kwi 2015 18:03
Jeśli progi zaliczacie na ostatnią chwilę, a zgłoszenia do wyścigu wysyłacie o takich godzinach to sami sobie wystawiacie świadectwo. Tylko dziwne, że "niehołota" potrafi zrobić próg w ciągu tygodnia w wolnej chwili, a zgłoszenie wysłać w niedzielę rano czy tam po kwalifikacjach. Ale nie, my jesteśmy z WSL to nam się wszystko należy, a szef ma siedzieć na dupie i odświeżać pocztę co 30 sekund przed sesją zamiast zajmować się kwestiami technicznymi czy też najzwyklejszym treningiem przed wyścigiem.
20 kwi 2015 18:18
Mikołaj Pałka napisał(a):
Każdy szef lepszy niż Marcel ;)

Nie wiesz co mówisz.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
19 °C
Tor:
28 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 693 985

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.