20 kwi 2015 18:19
Grzegorz Brojak napisał(a):
No już, już :* Easy, bo pupka pęknie
Ja i tak odzywam się mało, jak mówiłem - chcę tylko zwrócić uwagę na pewne okoliczności, ale Marcel odpisując na mój post chyba go nawet nie przeczytał
Mniejsza, naprawdę nie chcę się kłócić, nie tym razem. To ten moment, w którym nawet mi się nie chce dyskutować
I tak, możemy zakończyć temat
Aaa, jeszcze, ten no! Jak Dawida Kuszela ktoś rozpieprzy na GP to też powiem "i tak już punktów nie zgarniesz w tym GP, sprawa zamknięta"
No bo czemu nie, to samo
Ładna, niedowierzająca Emma na koniec

Jeśli progi zaliczacie na ostatnią chwilę, a zgłoszenia do wyścigu wysyłacie o takich godzinach to sami sobie wystawiacie świadectwo. Tylko dziwne, że "niehołota" potrafi zrobić próg w ciągu tygodnia w wolnej chwili, a zgłoszenie wysłać w niedzielę rano czy tam po kwalifikacjach. Ale nie, my jesteśmy z WSL to nam się wszystko należy, a szef ma siedzieć na dupie i odświeżać pocztę co 30 sekund przed sesją zamiast zajmować się kwestiami technicznymi czy też najzwyklejszym treningiem przed wyścigiem.
No już, już :* Easy, bo pupka pęknie
Ja i tak odzywam się mało, jak mówiłem - chcę tylko zwrócić uwagę na pewne okoliczności, ale Marcel odpisując na mój post chyba go nawet nie przeczytał
Mniejsza, naprawdę nie chcę się kłócić, nie tym razem. To ten moment, w którym nawet mi się nie chce dyskutować
I tak, możemy zakończyć temat
Aaa, jeszcze, ten no! Jak Dawida Kuszela ktoś rozpieprzy na GP to też powiem "i tak już punktów nie zgarniesz w tym GP, sprawa zamknięta"
No bo czemu nie, to samo
Ładna, niedowierzająca Emma na koniec

a bo ma widzimisię to inna kwestia... Ogólnie to ja kilka razy pisałem o zgłoszenie nawet minute przed startem rozgrzewki i taki Bari czy Baroner zawsze odczytali. Ale Marcel musi na