20 kwi 2015 18:19
Grzegorz Brojak napisał(a):
No już, już :* Easy, bo pupka pęknie
Ja i tak odzywam się mało, jak mówiłem - chcę tylko zwrócić uwagę na pewne okoliczności, ale Marcel odpisując na mój post chyba go nawet nie przeczytał
Mniejsza, naprawdę nie chcę się kłócić, nie tym razem. To ten moment, w którym nawet mi się nie chce dyskutować
I tak, możemy zakończyć temat
Aaa, jeszcze, ten no! Jak Dawida Kuszela ktoś rozpieprzy na GP to też powiem "i tak już punktów nie zgarniesz w tym GP, sprawa zamknięta"
No bo czemu nie, to samo
Ładna, niedowierzająca Emma na koniec

Jeśli progi zaliczacie na ostatnią chwilę, a zgłoszenia do wyścigu wysyłacie o takich godzinach to sami sobie wystawiacie świadectwo. Tylko dziwne, że "niehołota" potrafi zrobić próg w ciągu tygodnia w wolnej chwili, a zgłoszenie wysłać w niedzielę rano czy tam po kwalifikacjach. Ale nie, my jesteśmy z WSL to nam się wszystko należy, a szef ma siedzieć na dupie i odświeżać pocztę co 30 sekund przed sesją zamiast zajmować się kwestiami technicznymi czy też najzwyklejszym treningiem przed wyścigiem.
No już, już :* Easy, bo pupka pęknie

Ja i tak odzywam się mało, jak mówiłem - chcę tylko zwrócić uwagę na pewne okoliczności, ale Marcel odpisując na mój post chyba go nawet nie przeczytał

Aaa, jeszcze, ten no! Jak Dawida Kuszela ktoś rozpieprzy na GP to też powiem "i tak już punktów nie zgarniesz w tym GP, sprawa zamknięta"

Ładna, niedowierzająca Emma na koniec