FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
20 kwi 2015 21:18
Maciej Paruch napisał(a):
Jako że mnie nie było całe popołudnie, pozwolę sobie wtrącić trzy grosze z mojego własnego doświadczenia. Szef serii to też kierowca i weźcie to pod uwagę. Za moich czasów chwilami strasznie mnie wkurzało, że niektórzy zapominali o tym że ja też jadę w wyścigu, że też potrzebuję czasu na trening/przygotowanie i wymagali ode mnie żebym wypełniał obowiązki kosztem mojej formy (chociaż można powiedzieć że na to się pisałem, ale trochę wyrozumiałości nie zaszkodziłoby).

Co do pozwoleń na ostatnią chwilę... jeśli takie dopuszczałem to tylko dlatego że ktoś mi się przypominał na tsie albo szef zespołu pisał na serwie że taki i taki pan wysłał prośbę. Gdyby nie to też bym nie wiedział.

Święte słowa, wiem coś o tym.
Dodane 20 kwietnia 2015 23:18:
Tak to już jest, ten nie zrozumie co nie doświadczył.
Zmodyfikowane 20 kwi 2015 21:19 przez Krzysztof Pieczykolan.
20 kwi 2015 21:32
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Maciej Paruch napisał(a):
Jako że mnie nie było całe popołudnie, pozwolę sobie wtrącić trzy grosze z mojego własnego doświadczenia. Szef serii to też kierowca i weźcie to pod uwagę. Za moich czasów chwilami strasznie mnie wkurzało, że niektórzy zapominali o tym że ja też jadę w wyścigu, że też potrzebuję czasu na trening/przygotowanie i wymagali ode mnie żebym wypełniał obowiązki kosztem mojej formy (chociaż można powiedzieć że na to się pisałem, ale trochę wyrozumiałości nie zaszkodziłoby).

Co do pozwoleń na ostatnią chwilę... jeśli takie dopuszczałem to tylko dlatego że ktoś mi się przypominał na tsie albo szef zespołu pisał na serwie że taki i taki pan wysłał prośbę. Gdyby nie to też bym nie wiedział.

Święte słowa, wiem coś o tym.
Dodane 20 kwietnia 2015 23:18:
Tak to już jest, ten nie zrozumie co nie doświadczył.

Pałka proszący o licencje w RFTWO 5 minut przed wyścigiem :| <lol>
21 kwi 2015 08:11

Post został usunięty przez autora

21 kwi 2015 08:34
21 kwi 2015 08:52
Bartłomiej Nowak napisał(a):
Arkadiusz Siwek napisał(a):
Konrad Latosek napisał(a):
W szczególności że byś mnie skasował przez te z<cenzura>ane zawieszenie to rzeczywiscie nic nie bylo w tym -.- Co do Kozery wbił na serwer nie pisząc do administratorow serii gp2 o pozwolenie. Wbił na serwa bo ktoś mu hasło podał więc nie widze przyczyny żeby cie musiał dopuścić to samo się tyczy Siwka nie umie napisać za siebie pozwolenia o dopuszczenie do wyścigu to sory no ale takie są fakty i trzeba się z tym pogodzić.

Serrio??

No, no, no, panie Latosek. Widzę, że za hejtowanie się bierzesz. Ja jesteś taki mądry to mogę Ci oddać szefostwo w GT i zobaczymy czy wtedy będziesz tak kozaczył (to tak w ramach twojego hejtu na mnie podczas rozgrzewki).

2 min przed pozdro dla ciebie ;)
21 kwi 2015 09:11
Serio? Jak wychodziłem do szkoły o 7 to sprawdzałem ile jest skarg było trzy. Teraz patrzę jest 17. xD Nie ma to jak składać skargi z telefonu albo specialnie zostać w domu z tego powodu. <bezradny>
Dodane 21 kwietnia 2015 11:17:
Nie, nie, nie co za inteligent składa skargi na Baronera który dojechał ostatni. I tak już niżej nie spadnie. xD
21 kwi 2015 09:57
Zaorane. Skargi rządzą xD
21 kwi 2015 10:02
Kurcze Czarek, tak długo miałeś tamten awatar. xD
21 kwi 2015 10:50
Widzę że kogoś boli drugie miejsce Kwaśniewskiego bądź HRT <brawo>
21 kwi 2015 11:00
Ktoś się ewidentnie uwziął na Mati albo po prostu chcę mnie w robić. W Kanadzie Mati był tuż przede mną ktoś złożył skargę, w Brazylii Mati jest niedaleko mnie. Pszypadeg?
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
16 °C
Tor:
22 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 694 591

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.