FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
13 cze 2015 16:49
Michał Kozera napisał(a):
Marcin Kowalski napisał(a):
Proponuję zastąpić serię GT serią WEC. Obecne zespoły wybierały by samochody WEC, a wyścig trwałby 2 godziny.

Wszyscy piszą, że GT jest fajna, najlepsza spośród 3 lig, jest wesoło i w ogóle. A ten chce zmieniać, co za agent xD

Nie lig. Serii.
13 cze 2015 16:52
Mateusz Bogusz napisał(a):
Ja wam dam rade dla F1. Nie pitolcie sie z ankietami, demokracja nie zawsze sie dobrze sprawuje (dzisiejsza prawdziwa F1). Dajcie w końcu żesz normalną fizykę (w GP2 właśnie ta fizyka nie jest tak po<cenzura> dlatego głównie więcej ludzi jest - w mojej opinii), bolidy dać DOBRZE ZROBIONE, a nie takie bo rok taki, macie mody jak MMG07 (jeżeli tak bardzo chcecie starsze bolidy), serie FSONE, czy RFT. Po <cenzura> dajecie takie brzydkie modele a potem się dziwicie że (też) niewiele osób chce nimi jeździć. To jest druga rzecz która mnie odtrąca od F1. Poszukajcie w pierwszej kolejności dobrze zrobionych "aktualnych sezonów", jeżeli takowych nie będzie, szukać alternatyw i wtedy się dopiero pytać ludu.

Co w tych modelach jest brzydkiego? Tylko kierownice?
13 cze 2015 16:57
Konwersja z F1CH, fizyka która pozwala na lepsze czasy używając pomocy.
13 cze 2015 16:58
No może troche przesadziłem z brzydkością modeli (bo tragedii nie ma), ale można było dać np. CTDP 05/06, same kształty bolidów ładniejsze, i dużo lepiej wykonane.
Konto usunięte
13 cze 2015 17:01
Napisałem już o tym w innej części forum. Nie ma co ruszać GT, bo w nim nie ma problemów z niczym, na czele z frekwencją, są mankamenty do poprawienia tylko. Jedyne co, to zatwierdzić zmianę moda, na tego co miał być wprowadzony z Porsche 991 oraz Chevy C7. Tam są bardzo ładnie zrobione modele. Do tego wprowadzić jeden wyścig 2-godzinny na koniec sezonu (nie musi być zawsze Le Mans, ale może), wprowadzić parę rund z 2 wyścigami po 30 minut, nie wprowadzać bezsensownego tankowania obowiązkowego w GT, lub wprowadzić je z głową i mamy wszystko: walkę na poziomie 30 aut (a nie wprowadzanie jakichś LMP1, LMP2 itp. dużo szybszych od GT), różnorodną punktację, różnorodne wyścigi pod względem długości, więcej modeli aut, różne strategie, dobry komentarz Baronera i spółki (jeśli jest). Czego Wy chcecie od GT? Problem jest w F1, w GP2 też trudno coś ruszać, bo frekwa jest na dobrym poziomie i prawie nikt tam na nic nie narzeka, tylko na "hołotę" :P
Zmodyfikowane 13 cze 2015 17:02 przez Konto usunięte.
13 cze 2015 17:02
Mateusz Bogusz napisał(a):
No może troche przesadziłem z brzydkością modeli (bo tragedii nie ma), ale można było dać np. CTDP 05/06, same kształty bolidów ładniejsze, i dużo lepiej wykonane.

No, ale można dać 4GB patch, ale to wymaga 64-bitowego systemu, ale nie będziemy na nimi wymuszać posiadania takowego.
13 cze 2015 17:04
Spokojnie jest trochę czasu jak się skończy sezon to na pewno jakoś to uda się rozwiązać.
13 cze 2015 17:04
CTDP05 odrzuciłem z powodu braku opon na mokry tor i braku modeli rąk.
13 cze 2015 17:05
Konto usunięte napisał:
Napisałem już o tym w innej części forum. Nie ma co ruszać GT, bo w nim nie ma problemów z niczym, na czele z frekwencją, są mankamenty do poprawienia tylko. Jedyne co, to zatwierdzić zmianę moda, na tego co miał być wprowadzony z Porsche 991 oraz Chevy C7. Tam są bardzo ładnie zrobione modele. Do tego wprowadzić jeden wyścig 2-godzinny na koniec sezonu (nie musi być zawsze Le Mans, ale może), wprowadzić parę rund z 2 wyścigami po 30 minut, nie wprowadzać bezsensownego tankowania obowiązkowego w GT, lub wprowadzić je z głową i mamy wszystko: walkę na poziomie 30 aut (a nie wprowadzanie jakichś LMP1, LMP2 itp. dużo szybszych od GT), różnorodną punktację, różnorodne wyścigi pod względem długości, więcej modeli aut, różne strategie, dobry komentarz Baronera i spółki (jeśli jest). Czego Wy chcecie od GT? Problem jest w F1, w GP2 też trudno coś ruszać, bo frekwa jest na dobrym poziomie i prawie nikt tam na nic nie narzeka, tylko na "hołotę" :P

Kalendarz GT3 już podałem Baronerowi
13 cze 2015 17:06
Nie wymaga bo mój kumpel działał przez jakiś czas na 32 bitowym razem z tym patchem i nie miał problemów.

Jeżeli będziecie sie droczyć właśnie o takich co im sie 4GB patcha instalować nie chce (lub nie potrafią zrobić prostej instalacji - przykładowo), to do żadnego rozwoju to nie doprowadzi, fakt.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
22 °C
Tor:
33 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 728 600

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.