FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria F1
Sprawy organizacyjne

Propozycje

FORUM TEMATYCZNE
30 sty 2016 12:23
O, a na serwerze aktualnie jest możliwość testowania wszystkich mieszanek? Bo nie sprawdziłem wczoraj jak byłem chwile na serwerze. Jeśli nie, to można byłoby to umożliwić.
Konto usunięte
30 sty 2016 15:16
Rafał Cupał napisał(a):
Już nie przesadzajmy z komplikowaniem. Szansa na dwukrotne wybranie tych samych mieszanek jest bardzo mała, a jak tak się stanie, to trudno. Tak samo w dwóch wyścigach z rzędu mogą być podobne warunki pogodowe i przed tym nie zapobiegamy.
Dodane 30 stycznia 2016 12:39:
Dzisiaj wylosuję zestaw na pierwszy wyścig.

Spoko, to była tylko propozycja. Przeczuwałem, że za dużo z tym może być zachodu :)
30 sty 2016 16:20
Nie ma możliwości wprowadzenia możliwości testowania wszystkich mieszanek.
30 sty 2016 21:16
Rafał Cupał napisał(a):
Nie ma możliwości wprowadzenia możliwości testowania wszystkich mieszanek.

Aha, no trudno, szkoda. To może warto byłoby na serwerze zmienić codziennie na inne? :P Dopóki nie będzie toru na 1. wyścig?
2 lut 2016 22:47
Są chętni do komentowania wyścigów F1?
3 lut 2016 03:03
Tak
3 lut 2016 10:20
Łukasz, (Banan) jak bym się z tobą założył o 1 milion to przegrał byś wczoraj. xD

Teraz na serio Rafał, ja od zawsze uważam Cię za rosądnego i inteligentnego chłopaka. Oglądałeś już wcześniejsze relacje Krzysztofa, Aleksandra Woźniaka wiesz jak to wygląda. Jak nie zgłosi się ktoś inny do komentowania a ty zamiast podsłuchu na tsa dasz komentarz tego Pana wyżej to zmienie o tobie zdanie. I nawet mogę się posunąć do takiego stopnia i napisać, że komentarz Krzysztofa to jest anty promocja dla naszej ligi.

To jest tylko moje zdanie a kto sadzi podobnie łapka w góre. <ok>

Zmodyfikowane 3 lut 2016 10:45 przez Krzysztof Pieczykolan.
3 lut 2016 10:54
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Łukasz, (Banan) jak bym się z tobą założył o 1 milion to przegrał byś wczoraj. xD

Teraz na serio Rafał, ja od zawsze uważam Cię za rosądnego i inteligentnego chłopaka. Oglądałeś już wcześniejsze relacje Krzysztofa, Aleksandra Woźniaka wiesz jak to wygląda. Jak nie zgłosi się ktoś inny do komentowania a ty zamiast podsłuchu na tsa dasz komentarz tego Pana wyżej to zmienie o tobie zdanie. I nawet mogę się posunąć do takiego stopnia i napisać, że komentarz Krzysztofa to jest anty promocja dla naszej ligi.

Czekałem, aż się pojawi tego typu reakcja <lol>
3 lut 2016 13:06
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):

Jestem za <ok> Krzysztof Pruk <spadaj> !
3 lut 2016 13:43
Ja uważam nawet, że to nie tylko chodzi o pana 107, tylko też innych 'komentatorów'. Dla mnie znacznie ciekawsze są relacje, gdzie jest głos ludu na TS. Żaden ze znanych mi komentatorów nie potrafiłby oddać tych emocji, które są zazwyczaj na TS, a przy okazji mamy Team Radio.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
15 °C
Tor:
16 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
22 °C
PON
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 459 975

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.