FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria F1
Sprawy organizacyjne

Propozycje

FORUM TEMATYCZNE
3 lut 2016 13:46
Radosław Cupał napisał(a):
Ja uważam nawet, że to nie tylko chodzi o pana 107, tylko też innych 'komentatorów'. Dla mnie znacznie ciekawsze są relacje, gdzie jest głos ludu na TS. Żaden ze znanych mi komentatorów nie potrafiłby oddać tych emocji, które są zazwyczaj na TS, a przy okazji mamy Team Radio.

<brawo>
3 lut 2016 14:10
Dla mnie znacznie ciekawsze są relacje, gdzie jest głos ludu na TS. Żaden ze znanych mi komentatorów nie potrafiłby oddać tych emocji, które są zazwyczaj na TS, a przy okazji mamy Team Radio.

I kilka kultowych tekstów :D
3 lut 2016 14:42
Maciej Paruch napisał(a):
Dla mnie znacznie ciekawsze są relacje, gdzie jest głos ludu na TS. Żaden ze znanych mi komentatorów nie potrafiłby oddać tych emocji, które są zazwyczaj na TS, a przy okazji mamy Team Radio.

I kilka kultowych tekstów :D

Może powstanie nowe trylogia xP.
3 lut 2016 15:56
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Łukasz, (Banan) jak bym się z tobą założył o 1 milion to przegrał byś wczoraj. xD

Teraz na serio Rafał, ja od zawsze uważam Cię za rosądnego i inteligentnego chłopaka. Oglądałeś już wcześniejsze relacje Krzysztofa, Aleksandra Woźniaka wiesz jak to wygląda. Jak nie zgłosi się ktoś inny do komentowania a ty zamiast podsłuchu na tsa dasz komentarz tego Pana wyżej to zmienie o tobie zdanie. I nawet mogę się posunąć do takiego stopnia i napisać, że komentarz Krzysztofa to jest anty promocja dla naszej ligi.

To jest tylko moje zdanie a kto sadzi podobnie łapka w góre. <ok>

Tak, rzucanie <cenzura>mi to jest za to genialna promocja ligi.
3 lut 2016 16:06
@Krzysztof Woźniak

Twój komentarz podczas relacji jest zbliżony poziomem do Twoich osiągów na torach. Tyle ode mnie.
Zmodyfikowane 3 lut 2016 16:06 przez Sebastian Kosmala.
3 lut 2016 16:09
Pozwolę sobie sparafrazować jedno z naszych ligowych powiedzeń:
"Dopóki komentatorem relacji będzie Krzysiek_aleks... ta relacja dobra nie będzie."
3 lut 2016 16:10
Sytuacja jest prosta panie KAW. Nie umiesz komentować , słychać twoją klawiaturę, nie umiesz "czytać" wyścigu (strategia, opony etc.) przez co wychodzą "kwiatki". No i te żenujące dziwne "szybkości" mowy, raz wolno, raz szybko. Skoro się nie nadajesz, to po co się pchasz? To jakbyś jeździł w lidze bez licki. Skończ swoje kretyńskie zachowanie i już nie rób więcej "antyreklamy" ligi.
Zmodyfikowane 3 lut 2016 16:11 przez Aleksy Mainusz.
3 lut 2016 16:12
Mnie się podobał komentarz Ziubsona i Kozera, ale czasem przesadzali i wolałbym bardziej poważnie. Zdecydowanie jednak lepszy TS od K_AW a'ka 107.
Konto usunięte
3 lut 2016 16:44
TS bywa także bardzo często negatywną promocją ligi, niestety. Najlepiej by było aby do F1 był ktoś taki jak jest Baroner do GT. Ziubson i Kozer byli dobrzy, ale również uważam, że przesadzali czasem... No, ale jak nie ma chętnego lub chętny jeździ w F1 i nie ma możliwości, no to lepszy TS niż KAW. Idealnego rozwiązania na tę chwilę jednak nie widzę.
3 lut 2016 20:01
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
15 °C
Tor:
16 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
22 °C
PON
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 459 977

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.