FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria F1
Sprawy organizacyjne

Propozycje

FORUM TEMATYCZNE
12 cze 2016 09:41
Jestem za.
14 cze 2016 08:41
Jakaś decyzja/odpowiedź?
14 cze 2016 08:44
Maciej Paruch napisał(a):
Jakaś decyzja/odpowiedź?

Na <cenzura>, dowiemy się w piątek.
14 cze 2016 10:43
Zróbmy kolejny trening :D trzeba zrobić próg :D
14 cze 2016 15:08
Maciej Paruch napisał(a):
Jakaś decyzja/odpowiedź?

Ankieta w piątek o 19:50 xDD
14 cze 2016 17:46
Ok, zrobimy drugi trening.
15 cze 2016 12:20
Widzę, Rafale, że wpadłeś na genialny pomysł, aby może przenieść F1 na rF2. Fajnie też, że poprzedziłeś tą propozycję jakąś dyskusją czy coś.
15 cze 2016 12:30
Była dyskusja ale wśród administratorów. I na razie tylko sprawdzamy, czy taki pomysł w ogóle jest warty dalszego rozważania.
15 cze 2016 12:36
To ja ją zacznę za Ciebie, bo pewno miałeś taki pomysł.

Wybacz, ale POSRAŁO CIĘ?!
Nasza liga opiera się na tym, aby była dostępna dla wszystkich, tak? Dlatego też nie ma dyskryminacji Czarków (klawiaturowców), Neilów (ludzi z komputerami z czasów kamienia łupanego [TAK, WIEM, ŻE MA NOWY, ALE I TAK JEST SYMBOLEM]) ani też ludzi, którzy nie są panami Romaszko, którzy mają w cholerę kasy, a jak nie, to idź rozdawać ulotki. No to więc tak:
- ok, w kwestii kontrolerów nie będzie jakiegoś większego problemu
- rF2 ma większe wymagania sprzętowe. SAM W SOBIE. Spytałem się Neila - na jego starym komputerze nie poszedłby mu. Tak samo na moim starym. Na moim nowym chyba ledwo by szło, bo spełnia akurat minimalne. Niby problem z głowy (Neilowi na nowym działa, ja nie jeżdżę), ale przecież do cholery w GT mamy cholerne czołgi, tekstury w GT i GP2 mają rozdzielczość 1024x1024, mamy <cenzura> 2016 rok, 4096x4096 to już powoli standard. Były propozycje, by wymagać 4gb patcha. To nie, bo po cholerę męczyć użytkowników, bo to są pewno niedorozwoje i jednego programu więcej nie daliby rady obsłużyć, prawda, Rafał? A to wszystko ze względu na problemy z grafiką. A, właśnie. rFactor 2 nie wymaga 4GB patcha, bo działa tylko na systemach 64bitowych. Czyli ludzie z XP - bye, bye.
- mam nadzieję, że wiesz, że aby grać online trzeba wykupywać abonament? Co więc z ludźmi, którzy nie mają bogatych rodziców/nie zarabiają, jeżdżą na klawiaturze czy na gównokierownicy, bo nie stać ich na kierownicę? Out?

Grafikę mógłbym odpuścić, bo, jak zauważyłem, idziemy do przodu, mamy 2016 rok. Ale skoro już ludzie mają płacić, żeby u nas jeździć, to nie lepiej przejść na grę, która nieoryginalna nie działa online, ale za to jest porządna? Mówię oczywiście o Assetto Corsa. Też jest od cholery modów (także F1), jest dużo torów, trochę ludzi u nas ma, więc mogą się wypowiedzieć.

Rafał, miej odrobinę rozumu, nie pozwól, aby liga przeszła na rF2, bo nic dobrego z tym nie wyjdzie. Zaprzeczysz sam sobie, a także wykluczysz wiele osób.
Dodane 15 czerwca 2016 14:38:
Rafał Cupał napisał(a):
Była dyskusja ale wśród administratorów. I na razie tylko sprawdzamy, czy taki pomysł w ogóle jest warty dalszego rozważania.

Nie. Następne pytanie.

Aha, domyślam się, że zaraz parę osób się na mnie rzuci, że nie jeżdżę, a się wypowiadam. Póki to forum, jest dla mnie dostępne, to chyba mogę 8-)

Chyba, że zrobicie jak z forum AC, gdzie aby móc się dostać do czegoś trzeba mieć grę (u nas - licencję).
15 cze 2016 13:49
Krzysiek.

Chciałbym Cię opieprzyć znowu, ale tym razem nie mam za co, ponieważ również mam podobne zdanie, szczególnie co do grafiki i abonamentu.

Z drugiej strony, po to jest ankieta, żeby sprawdzić ilu by się znalazło chętnych na jazdę w F1 MIMO takich wymagań.

Swoją drogą... Nie będzie problemu z zamieszczaniem własnych kasków (nie mówiąc o malowaniach)?
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
14 °C
Tor:
14 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
22 °C
PON
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 459 240

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.