15 cze 2016 13:50
Panie Krzystofie Woźniaku. Poświęciłem zdecydowanie za dużo czasu na czytanie Twojego posta, w którym stwierdzasz oczywistości i to, że Twoim zdaniem negatywnie wpłynie to frekwencję. Nie wiem po co ta cała analiza, skoro przeprowadzana właśnie ankieta powie nam wprost, czy taka zmiana jest dobra, czy zła.
Dodane 15 czerwca 2016 15:51:
Radosław Cupał napisał(a):
Panie Radosławie Cupał, owszem będzie problem. W przypadku przejścia na rFactora 2 przynajmniej przez pierwszy sezon nie będzie w F1 takich bajerów jak własne kaski czy ligowa pogoda.
Dodane 15 czerwca 2016 15:51:
Radosław Cupał napisał(a):
Swoją drogą... Nie będzie problemu z zamieszczaniem własnych kasków (nie mówiąc o malowaniach)?
Panie Radosławie Cupał, owszem będzie problem. W przypadku przejścia na rFactora 2 przynajmniej przez pierwszy sezon nie będzie w F1 takich bajerów jak własne kaski czy ligowa pogoda.

e na prawde? Mamy 2016 rok!!, to normalne ze chcemy iść do przodu, ja jestem za. Rozumiem ze nie wszyscy mają dostęp do rf2. Ja akurat mam i jestem chętny. Zresztą nie rozumiem dlaczego ty się oburzasz skoro ty nawet na rf1 ledwo jeździłeś...

.

.