FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria F1
Sprawy organizacyjne

Propozycje

FORUM TEMATYCZNE
12 sty 2017 16:16
15. minutowe kwale i siema xD. Każdy ma czas, tylko na idealne kółko.
12 sty 2017 16:54
Odwołać kwale, listę startową losować przed wyścigiem.
13 sty 2017 17:19
Rafał Cupał napisał(a):
Ciekawe czy znajdzie się ktoś, komu będzie się chciało tyle sprawdzać (w dodatku zdarzają się uzasadnione odwołania).

Jeśli ze znalezieniem osób do sprawdzania jest taki problem, to mogę się tym zająć ;)
Kary czasowe dla osób które zakwalifikowały się do Q2 ze ścięciem, pod warunkiem że kara dokładana do czasu z Q1.
13 sty 2017 18:13
Być może było to już proponowane ale myślę, żeby zostawić te 30min qwali i dać ograniczoną ilość okrążeń - podobnie jak było na funie Indy. Albo właśnie zmniejszyć czas Q do 10-15min.
14 sty 2017 09:33
Słowo ode mnie. Każdy pomysł jest dobry, ale na swój sposób... Dzielenie Q osobiście uważam za tworzące zamieszania i zwiększające nakład pracy po sesji na ewentualnie sprawdzenie okrażeń, nałożenie kar.
Generalnie w możliwy terminarzu nie ma toru na którym ten podział byłby konieczny z uwagi na charakterystykę toru ;) Mam na myśli oczywiście Monako. Jakiś czas temu niektórzy sami pisali, że i tak nie będzie kompletu itd. itd. Więc po co ten podział? Zamieszanie i dodatkowa robota.
Jak na torze będzie bardziej ciasno to być może uda się, żeby ktoś ze środka stawki wbił się trochę wyżej, bo Patryk na przykład nie ogarnie czystego okrążenia.

Dużo bardziej podoba i się syste kwalifikacji 30-35 mminut i limit okrążeń 8-10 ;) Śmiało można włączyć taktykę i poczekać, aż zrobi się luźniej.
Ale jeśli chcecie ankietę dotyczącą tego tematu to ja ją mogę zrobić.
14 sty 2017 22:07
Jeśli tak to proponuje wprowadzić surowe kary za to, że ktoś zostawia specjalnie sobie miejsce, aby mieć czysty tor, a tu nagle ktoś z tyłu nie zostawi i jedzie Ci całe jedno, dwa kółka na dupie, lub co gorsza stara się wyprzedzić.
14 sty 2017 23:15
Ten z tyłu to miejsca sobie zostawić już nie może?
15 sty 2017 18:15
Mateusz Tomaszewski napisał(a):
Ten z tyłu to miejsca sobie zostawić już nie może?

Nie może, ale musi. Jak nie to kara, za przeszkadzanie i elo.
17 sty 2017 19:51
Zapadła decyzja odnośnie kwalifikacji.
W sezonie I 2017 tuż po treningu będą się odbywać 20 minutowe kwalifikacje BEZ PODZIAŁU na Q1 i Q2 ;)
Głównie chodzi o czas jaki trzeba byłoby poświęcić na sprawdzanie tego wszystkiego - co w mniemaniu niektórych jest banalnie proste i w zasadzie nie zajmuje czasu. Gdyby ktoś jednak się nie zgadzał z tą decyzją to proszę to wszystko argumentować w sposób kulturalny i co ważniejsze argumentując swoją wypowiedź osobą, która zajmie się sprawdzaniem.
17 sty 2017 20:07
To może wprowadzimy limit okrążeń na kwalifikacje?
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
22 °C
PON
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 455 056

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.