FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
4 kwi 2013 21:14
I o to prosiłem Kluska. Po czym on napisał, że nie chce popełnić tego błędu co ja i będzie słuchał kierowców, czyli coś, co zaprzecza temu, co wyjaśniłem w długim poście. Wkurzyłem się i nazwałem go idiotą, a on się wkurzył i odszedł. I o to cała afera.
Dodane 4 kwietnia 2013 23:16:
Sądzenie, że demokracja jest najlepsza, bo liga to kierowcy i trzeba ich bezwzględnie słuchać, jest bardzo naiwne.
4 kwi 2013 21:17
Sądzenie że demokracja może być w ogóle dobra jest naiwne.
4 kwi 2013 21:18
Na przykładzie punktacji: to administracja określa, czy liga prowadzi jak najbardziej sprawiedliwą rywalizację czy napędza kierowców do walki o pozycje. A nie kierowcy.
4 kwi 2013 21:21
Oczywiście zawsze dobrze jest wiedzieć co inni o tym myślą a decyzja musi być szefa. Jeżeli miałby ktoś zarządzać demokratycznie to znaczy tyle że sam nie umie podejmować dobrych decyzji i woli przenieść odpowiedzialność na "wolę (tfu!) ludu"
4 kwi 2013 21:21
Grzegorz Wolanin napisał(a):
Sądzenie że demokracja może być w ogóle dobra jest naiwne.

GARDZE LEWACTWEM
4 kwi 2013 21:42
Wtrącę się. Nie wiem czy mądrze.

Rafik jest dobrym szefem ligi lecz trochę zadufanym w sobie. Uważa, że jest dużo mądrzejszy od wszystkich, że ma większe iq. Zawsze lubił być szefem i pokazywał to na każdym kroku ( np. Mc) Ale dzięki temu liga nadal istnieje :) Jeżeli oddałby ją Radkowi ligi już dawno by nie było.

Ps. Jak ktoś taki jak Krzysiek może być w ogóle w administracji :( Bez obrazy.. Ale masz jeszcze siano w głowie.
4 kwi 2013 22:28
Rafał Cupał napisał(a):
I o to prosiłem Kluska. Po czym on napisał, że nie chce popełnić tego błędu co ja i będzie słuchał kierowców, czyli coś, co zaprzecza temu, co wyjaśniłem w długim poście. Wkurzyłem się i nazwałem go idiotą, a on się wkurzył i odszedł. I o to cała afera.
Dodane 4 kwietnia 2013 23:16:
Sądzenie, że demokracja jest najlepsza, bo liga to kierowcy i trzeba ich bezwzględnie słuchać, jest bardzo naiwne.

I z ostatnim zdaniem zgadzam się w stu procentach<ok>
4 kwi 2013 22:35
Tak to jest zrobisz milion dobrych rzeczy, a jedna zła przysłoni wszystkie dobre.
4 kwi 2013 22:35
OKO TY ŻYJESZ! :)
5 kwi 2013 03:54
Kamil Majnusz napisał(a):
Wtrącę się. Nie wiem czy mądrze.

Rafik jest dobrym szefem ligi lecz trochę zadufanym w sobie. Uważa, że jest dużo mądrzejszy od wszystkich, że ma większe iq. Zawsze lubił być szefem i pokazywał to na każdym kroku ( np. Mc) Ale dzięki temu liga nadal istnieje :) Jeżeli oddałby ją Radkowi ligi już dawno by nie było.

Ps. Jak ktoś taki jak Krzysiek może być w ogóle w administracji :( Bez obrazy.. Ale masz jeszcze siano w głowie.

Kochany Oko, pocieszę cię. Jedyne co mogę zrobić to napisać coś na forum administracji i zrobić newsa.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 570 278

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.