5 kwi 2013 14:06
Wymagania AC
Minimum PC requirements:
Windows Vista / 7 / 8 Operative System
CPU: Intel Celeron
RAM: 2 Gigabytes
DirectX 11 graphics card (ex: Nvidia GTS 450 / AMD Radeon HD5770) NOTE: AC graphics engine supports also DirectX 10.1 compatible graphic cards (ATI 4800 HD / Nvidia 8600 GT)
Recommended PC requirements:
Windows Vista / 7 / 8 Operative system
CPU: Dual Core
RAM: 4 Gigabytes
DirectX 11 compatible graphics card (Nvidia GTX 560 / AMD Radeon HD5870)
Nie są jakieś kosmiczne.
I argument jakiś tam jest bo sam w chwili obecnej na swoim 10 letnim PC tego bym nie odpalił ale w niedalekiej przyszłości planuje zakup nowego którego kupuje właśnie pod nowe simy i szczerze to w dzisiejszych czasach za mocnego kompa nie trzeba płacić tak dużo jak jeszcze 10 lat temu więc nie jest tak tragicznie.
A i tak z pewnością wasze komputery spokojnie można do poziomu AC doprowadzić
Ale za to uwielbiam konsole, nie muszę się martwić czy gra mi się uruchomi tylko idę do sklepu biorę pudełko z napisem PS3 i mam pewność że gra w max detalach mi się na konsoli uruchomi.
Minimum PC requirements:
Windows Vista / 7 / 8 Operative System
CPU: Intel Celeron
RAM: 2 Gigabytes
DirectX 11 graphics card (ex: Nvidia GTS 450 / AMD Radeon HD5770) NOTE: AC graphics engine supports also DirectX 10.1 compatible graphic cards (ATI 4800 HD / Nvidia 8600 GT)
Recommended PC requirements:
Windows Vista / 7 / 8 Operative system
CPU: Dual Core
RAM: 4 Gigabytes
DirectX 11 compatible graphics card (Nvidia GTX 560 / AMD Radeon HD5870)
Nie są jakieś kosmiczne.
I argument jakiś tam jest bo sam w chwili obecnej na swoim 10 letnim PC tego bym nie odpalił ale w niedalekiej przyszłości planuje zakup nowego którego kupuje właśnie pod nowe simy i szczerze to w dzisiejszych czasach za mocnego kompa nie trzeba płacić tak dużo jak jeszcze 10 lat temu więc nie jest tak tragicznie.
A i tak z pewnością wasze komputery spokojnie można do poziomu AC doprowadzić
Ale za to uwielbiam konsole, nie muszę się martwić czy gra mi się uruchomi tylko idę do sklepu biorę pudełko z napisem PS3 i mam pewność że gra w max detalach mi się na konsoli uruchomi.

!
). Bardziej pamiętacie kogoś kto wszczyna bunt przeciwko Rafikowi na ogólnym czy kogoś kto zaproponował kiedyś dawno temu kontrakty pay-driverskie?