FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 kwi 2013 14:06
Wymagania AC

Minimum PC requirements:
Windows Vista / 7 / 8 Operative System
CPU: Intel Celeron
RAM: 2 Gigabytes
DirectX 11 graphics card (ex: Nvidia GTS 450 / AMD Radeon HD5770) NOTE: AC graphics engine supports also DirectX 10.1 compatible graphic cards (ATI 4800 HD / Nvidia 8600 GT)
Recommended PC requirements:
Windows Vista / 7 / 8 Operative system
CPU: Dual Core
RAM: 4 Gigabytes
DirectX 11 compatible graphics card (Nvidia GTX 560 / AMD Radeon HD5870)

Nie są jakieś kosmiczne.
I argument jakiś tam jest bo sam w chwili obecnej na swoim 10 letnim PC tego bym nie odpalił ale w niedalekiej przyszłości planuje zakup nowego którego kupuje właśnie pod nowe simy i szczerze to w dzisiejszych czasach za mocnego kompa nie trzeba płacić tak dużo jak jeszcze 10 lat temu więc nie jest tak tragicznie.
A i tak z pewnością wasze komputery spokojnie można do poziomu AC doprowadzić:D

Ale za to uwielbiam konsole, nie muszę się martwić czy gra mi się uruchomi tylko idę do sklepu biorę pudełko z napisem PS3 i mam pewność że gra w max detalach mi się na konsoli uruchomi.:D
5 kwi 2013 14:22
Rafał Cupał napisał(a):
Predix, na Ciebie lekarstwa nie ma. Jak Klusek będzie uważał, że 2+2=5, to będziesz go popierał nawet, gdy udowodnię, że 2+2=4.
Dodane 5 kwietnia 2013 15:43:
I jak się okazuje tylko dlatego, że skasowałem Twoje bezsensowne posty.

Przyznaje Ci po raz kolejny rację Rafale :*
5 kwi 2013 14:24
I znowu wraca ten nieprzyjemny temat jakim jest kasa...
Nie każdy ma jej tyle żeby doprowadzić do poziomu AC, bo nie zawsze wystarczy nowa karta graficzna. Dobry procesor to wydatek około 500zł, dobra karta drugie tyle, płyta z 200zł, 300zł, nowy RAM tak koło 100 czyli razem około 1500zł. Nowy komp to też gdzieś wydatek w tych okolicach (nawet większy dla lepszych konfiguracji) a nie każdy tyle ma żeby wydać. Oczywiście mówię tu o gruntownym ,,remoncie" komputera, bo jeśli ktoś ma w miarę nowy komp to wiadomo że wymiana części może kosztować mniej.
5 kwi 2013 14:40
F1-O to taka mieszanina jak za czasów I RP.

Mamy tu dyktatorów, demokratów, nadwornego błazna hejtującego wszystko co powie dyktator, magnata, który twierdzi, że każdy może jeździć na G27, kompie z 2014 roku i trzema ekranami LCD połączonymi, a i w przeciwną stronę plebs (ja) jeżdżący na klawiaturze i prawie 10-letnim komputerze, są też posiadacze ziemscy, którzy mają w dupie to co się dzieje na poziomie wyższych decyzji ligowych byleby nic im się nie stało.

Żyć nie umierać. Chociaż jak to potem było z tym państwem wiemy dobrze. B)
5 kwi 2013 14:45
PREDIXX CHEAT MODE ON
Dodane 5 kwietnia 2013 16:45:
Grzegorz Brojak napisał(a):

Mamy tu dyktatorów, demokratów, nadwornego błazna hejtującego wszystko co powie dyktator, magnata, który twierdzi, że każdy może jeździć na G27, kompie z 2014 roku i trzema ekranami LCD połączonymi, a i w przeciwną stronę plebs (ja) jeżdżący na klawiaturze i prawie 10-letnim komputerze, są też posiadacze ziemscy, którzy mają w dupie to co się dzieje na poziomie wyższych decyzji ligowych byleby nic im się nie stało.

a chłopi?
5 kwi 2013 14:53
Oczywiście jest też cała reszta nie należąca do tych co wymieniłem, ale kto by o niej pamiętał? Kto pamięta tych co robią swoje, czyli jeżdżą oraz dorzucają swoje pomysły na lepsze funkcjonowanie ligi czy też nieco gorsze, które pozwalają dyskutować nad czymś lepszym potem (żadne kompromisy <cenzura>! <spadaj>). Bardziej pamiętacie kogoś kto wszczyna bunt przeciwko Rafikowi na ogólnym czy kogoś kto zaproponował kiedyś dawno temu kontrakty pay-driverskie?
5 kwi 2013 14:53
Grzegorz Brojak napisał(a):

No i nawet menele są <lol>
5 kwi 2013 14:54
http://www.youtube.com/watch?v=vHZjoAW9B _c
Całkiem nieźle pasuje to dyskusji:P
5 kwi 2013 14:54
A dokładniej to jeden. <lol>
5 kwi 2013 14:57

Post został usunięty przez Rafał Cupał

NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 570 132

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.