FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT
FORUM TEMATYCZNE
13 lut 2013 14:37
Michał Romaszko napisał(a):
Wygrałem 2 sezony w GT więc mi tu nie pierdziel:D
Ale tak jak mówiłem GT to nie rF więc 5 lat przerwy robi swoje<ok>

Ja pitole...
Czytaj ze zrozumieniem posty, proszę.
Napisałeś, że wygrałeś 2 sezony w GT. Nie zaprzeczyłeś moim słowom, że szybkość powinieneś miec we krwi, tym bardziej, że wygrałeś te 2 sezony.
Tak więc wytłumacz mi, czym się różni szybkie jeżdżenie po torze samochodem, a szybkie jeżdżenie bolidem? Nie chodiz mi tu o rzeczy techniczne typu prędkość itp, tylko talent kierowcy.
13 lut 2013 14:54
Krzysztof Woźniak napisał(a):

..Nie ważne, czy mamy G27 czy G27...

no w sumie racja, są identyczne B)
13 lut 2013 15:36
Szymon Kmiecik napisał(a):
Michał Romaszko napisał(a):
Wygrałem 2 sezony w GT więc mi tu nie pierdziel:D
Ale tak jak mówiłem GT to nie rF więc 5 lat przerwy robi swoje<ok>

Ja pitole...
Czytaj ze zrozumieniem posty, proszę.
Napisałeś, że wygrałeś 2 sezony w GT. Nie zaprzeczyłeś moim słowom, że szybkość powinieneś miec we krwi, tym bardziej, że wygrałeś te 2 sezony.
Tak więc wytłumacz mi, czym się różni szybkie jeżdżenie po torze samochodem, a szybkie jeżdżenie bolidem? Nie chodiz mi tu o rzeczy techniczne typu prędkość itp, tylko talent kierowcy.

Jeździłeś kiedyś w GT5??? NIE?? To się nie wypowiadaj... to są totalnie inne gry które obok siebie nawet nie stały...
A jak nie wiesz jaka jest różnica w prowadzeniu samochodu z zamkniętym nadwoziem a jednomiejscowym bolidem to ja nie mam o czym z tobą rozmawiać....

13 lut 2013 16:35
Szymon, przejedź się najpierw autem F1/GP2 a potem DTM/PSC. Może zrozumiesz o czym on mówi...
13 lut 2013 17:34
Na jakiej podstawie twierdzisz, ze nie jeździłem?
Skoro nie radzisz sobie z bolidem to może zostań przy swoim GT, skoro to dla cb taka różnica?
13 lut 2013 17:42
Idź swoje kompleksy dzieciaku leczyć gdzie indziej... Nie walczymy o złote gacie więc wrzuć na luz...

Masz z tego pieniądze kto ma jakie wyniki?? Ja to robię dla zabawy, to nie jest moje życie i nie poświecam 1000h na trening byle by tylko wygrać... Jak masz z tym problem to przynajmniej zachowaj to dla siebie...

13 lut 2013 17:51
Panowie ale po co te kłótnie??
I to raczej z założenia miał był temat o kontrolerach, a jak na razie wiem że Michał ma G25 i zbiera na Fanateca. a reszta 4 strony spamu to bezsensowna kłótnia !!
13 lut 2013 17:53
Trzeba było się tyle nie przechwalać, to i hejterów tyle by nie było.
Dodane 13 lutego 2013 18:53:
No właśnie, Wylly dobrze mówi. Znów odbiegamy od tematu.
13 lut 2013 17:56
A kto się kłóci?
Koleś zaczyna wyzywać od dzieciaków, czyli dyskusja jak dla mnie skończona.
Jeśli nie umiesz rozmawiać nie obrażając rozmówcy, to nie mamy wspólnych tematów. Utwierdziłeś mnie tylko w moim przekonaniu o twoim zachowaniu.
13 lut 2013 18:08
Ty mnie obrażasz... Widzisz żebym ja tu gdziekolwiek napisał kupię sobie Fanateca i wygram Mistrzostwo Galaktyki bo będę mieć Fanateca??!! To ty tutaj pierdzielisz bezsensu jak by kierownica coś zmieniała...
Ja tylko napisałem że dla mnie śmieszny jest powód bo nie mam pieniędzy na kierownicę to gram na klawiaturze jak można kupić taniego Logitecha albo pada z dwoma analogami i też się świetnie bawić... ale nie lepiej grać na klawiaturze i uwzględniać swoje starty od tego czy da się w lidze grać na klawiaturze czy nie...
Granie w rFactora na klawiaturze to jest profanacja... i tyle...
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
14 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
24 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
24 °C
NIE
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 633 849

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.