FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT
FORUM TEMATYCZNE
13 lut 2013 18:32
Kończąc dyskusję: Michał, nie przejmuj się, popatrz na mój czas i pociesz się.
13 lut 2013 18:42
To ty jesteś śmieszny, wciskając ludziom kity, że szkoda im kasy na kierownicę, kiedy naprawdę ciężko im odłożyć parę grosza, bo muszą kalkulować od wypłaty do wypłaty. Dla ciebie wszystko takie proste, bo masz kasę. Ale nie każdy ją ma! Dla ciebie 300 zł to może być nic, a dla kogoś 300 zł będzie pozwalało przeżyć 3 tygodnie! I nie <cenzura> mi, że są ulotki, bo gówno jest, a nie robota. Jak te Tuski myślą tak jak ty, to ja się nie dziwię, że taka bieda w kraju.

ale nie lepiej grać na klawiaturze

Oczywiście, że lepiej nie grać, bo wtedy nie przegrywałbyś z "półbotami", jak to już ktoś nas (klawiaturowców) nazwał.
13 lut 2013 19:08
Napisałem że może sobie kupić pada.. a to są grosze i jakieś 1000x większa zabawa niż na maszynie do pisania...

Po drugie napisałem że gram dla własnej przyjemności a nie wyników... nie gramy o złote gacie żeby mi miało zależeć
I nie mam tak fajnie jak co niektórzy że wracam po 5 godzinach ze szkoły i nie mając innych zajęć gram przez resztę dnia...
W simracing.pl tym sposobem w WTCC byłem sobie w stanie jeździć w środku stawki dobrze się przy tym bawiąc ... I wcale nie musiałem komuś udowadniać oo ale jesteś cienki masz G25 a ja cię na Logitechu za 200zł bije...<głupek>

Ale jak widać nie każdy potrafi to zrozumieć i dla co niektórych rFactor to całe życie i napierdziela byle by tylko z przodu być jak by przez to zyskiwał jakiś szacunek u ludzi....<wyśmiewacz>
13 lut 2013 19:16
Gdyby tak było, to ja powinienem stąd spadać wieki, wieki temu.
13 lut 2013 19:20
Ja nie mówię o wszystkich konkretnie o jednej osobie która się czepia... Mi nigdy nie zależało na wynikach.. ale widać prawidłowość jak był luźniejszy tydzień i miałem więcej czasu na granie to były lepsze wyniki a jak tego czasu było mniej to wyniki są gorsze... Wszystko się rozbija o czas spędzony na torze kropka...

Ja się zamierzam bawić jazdą a jak komuś to nie pasuje to ma problem z którym sobie musi sam w ciszy poradzić....
13 lut 2013 19:33
Nie trzymasz tematu kolego.
Gadaliśmy o jeździe, poniekąd o talencie kierowcy wyścigowego, ale ty od razu wszystko sprowadzasz do kierownicy.
ja prdl. <głupek>
13 lut 2013 19:46
Ty jesteś koleś chory.... Czy ja gdzieś napisałem że mam lepsze wyniki bo mam G25?? Co za człowiek....

13 lut 2013 19:53
Piszesz, że niektórzy ludzie tak twierdzą. Chory to chyba jesteś ty. Nie dociera to ciebie, że to co dla ciebie jest groszem, dla kogoś innego może być majątkiem?! Czy naprawdę do <cenzura>a jasnego musiałbyś sam doświadczyć biedy, żeby to zrozumieć?! A to że tobie jazda na klawiaturze nie daje frajdy, to nie znaczy że innym nie daje. I nie możesz temu nikomu zabronić, bo tak się tobie podoba.
13 lut 2013 20:00
To chodź do simracing.pl pokaż swojego skilla na klawiaturze jak ci taką przyjemność to sprawia...<głupek>

Jak miałem 16 lat i kupiłem 1 kierownicę to rok na nią odkładałem... a wcześniej grałem na padzie.... nawet mi przez myśl nie przyszło żeby grać na klawiaturze....

Bo chyba nie powiesz że nie stać cię wydać 50 zł na pada...<głupek>
13 lut 2013 20:05
Michał czasami może nie stać na pada za 50 zł
Dodane 13 lutego 2013 21:06:
I proszę nie wymądrzaj się co ty nie robiłeś. Nie każdego stać na pada za 50zł czy kierownicę za 300. Ty tak myślisz bo masz pieniądze. A są ludzie którzy muszą odkładać na chleb. Proszę zakończmy ten temat bo mi się nie chce czytać spamu !!
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
CZW
Deszcz
22 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 465 354

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.