FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT
FORUM TEMATYCZNE
13 lut 2013 22:23
Michał tylko problem jest w tym że mówsz np. Że "300 zł to mało" lub " aby kupić pada za 50 zł bo każdy ma ".
Btw co z tego że na G25 jeździsz bez sprzęgła? Ja na Thrustmaster GT Experience oraz na Thrustmaster 458 Italia też bez wspomagania sprzęgła jadę - bez 3 pedału do tego
Dodane 13 lutego 2013 23:29:
Ja akurat nie mam nic do tego że masz G25 i zamierzasz kupić zestaw Fanateca za 4000 bo skoro cie stać to nic mi do tego. Ja akurat na kiere nie wydam więcej niż 500zł bo dla mnie to tylko zabawka ( gdyby G27 było pod Xboxa to może ). Ciebie stać na kierę za 4000 a mnie na iPhona który w Saturnie kosztuje 3900. Ale nie mów że każdy może wydać 50 zł na pada bo nie zawsze życie jest piękne i różowe
13 lut 2013 22:34
Michał Romaszko napisał(a):
Te synek pyskuj to sobie do kogoś w swoim wieku ale ode mnie wara....

No fakt, powinienem pogadać z kimś na moim poziomie, z kimś bardziej dojrzałym.

Ale widać ty musisz pokazać że ty jesteś fajniejszy ode mnie bo robisz lepsze czasy ode mnie grając dłużej ode mnie na klawiaturze z full asystami no tak jesteś normalnie najlepszy..

Ehh, sam najpierw mówisz, żeby pokazać ci skilla, a jak pokazuję, to ty wyskakujesz... Skąd wiesz z jakimi asystami jeżdżę? Skąd wiesz że używam wszystkich dozwolonych? I po kiego <cenzura>a prowokujesz kolejną kłótnię?

Szymon Kmiecik napisał(a):
To teraz mamy padać przed tb na kolana, bo jesteś starszy i młodszego o pare tylko lat wyzywasz od dzieciaków, chwalisz się swoimi zarobkami i sprzętem które gówno mnie obchodzą, i jeździsz bez wspomagaczy?
Skoro Bari jedzie cie na klawie, to też sobie włącz wspomagacze i na tor, a nie <cenzura> najwięcej do gadania.

On wie najlepiej i każdy musi się z nim zgodzić. Ty się nie znasz i masz gówno do gadania. Tak wygląda jego "myślenie".

Boże ja się martwię o swoją emeryturę widząc jakie pokolenie rośnie:O

Ja się martwię o Polskę, jeśli jest więcej takich ludzi jak ty (a niestety jest). Nic nie widzisz poza czubkiem swojego nosa, nie dopuszczasz argumentów innych osób, bo oczywiście tylko ty masz rację, a zła, okrutna dzieciarnia śmie sprzeciwiać się twojej wizji idealnego świata.
Btw. może wtedy zrozumiesz, że każdy pieniądz to nie jest "nic". Choć nie życzę ci (nikomu nie życzę, nawet największym wrogom), żebyś musiał przekonywać się na własnej skórze, że 50 zł to może być dużo i NIE KAŻDY ma.
13 lut 2013 22:58
Widzę, że niezłe jaja się tu dzieją. Rzadko zaglądam na Hydepark i nie chcę mi się czytać wszystkich postów, ale widzę, że nikt nie chce ustąpić i kłótnia może dążyć do sporego spamu, dlatego proszę przystopować. Nie musicie w tej dyskusji uczestniczyć.
13 lut 2013 23:19
Powiem tylko jedno wy chyba w jakiejs innej Polsce zyjecie bo na Slasku nawet na produkcji dostaniecie 2tys na reke...

I to ile ja zarabiam nie wasz interes... uczylem sie to mam ... zazdrosc z was wylazi ze hej...
14 lut 2013 05:02
Patryk Łucków napisał(a):
Dla kogoś kto ma kasę itp. to łatwo powiedzieć żeby kupić pada bo przecież 50 zł to mało. Ale dla kogoś kto nie ma pieniędzy to już tak mało nie jest, w szczególności że panicz Tusk wiecznie robi podwyżki...

Pewno je jeszcze osobiście zarządza, hipokryci...
Dodane 14 lutego 2013 06:07:
Kończąc dyskusję: jeżeli ktoś ma kasę to nawet może sobie Playseta kupić dla większej wygody. Szczerze mówiąc za n lat ja też sobie może kupię coś takiego (jak będzie mnie stać i gdzie zmieścić w mieszkaniu/domu), ale teraz kierownica to nie konieczny wypadek, bynajmniej u mnie. Nie wszyscy tutaj zarabiają, ale też nie wszyscy mieszkają w wielkich miastach. Mówiłeś o rozdawaniu "Metra". Fakt, fajny pomysł, tylko trzeba gdzie rozdawać. W takim Pierdziszewie nawet pies z kulawą nogą po to nie stanie, nie wspominając o wydawcy. Wspominałeś też coś o ulotkach. Dla mnie praca takiego "nagabywacza" jest niezbyt dobrze oceniana społecznie, tak przynajmniej uważam z własnych przeżyć i odczuć. Dlatego Michał, gratuluję ci, życzę ci, abyś sobie odłożył na ten zestaw, ale nie truj nam dupy, że na maszynie do pisania nie da się jeździć, bo kiedyś Menel chyba udowadniał, że na gryzoniu też się da z tego co kojarzę.
14 lut 2013 06:12
Powiem tylko jedno wy chyba w jakiejs innej Polsce zyjecie bo na Slasku nawet na produkcji dostaniecie 2tys na reke...

I to ile ja zarabiam nie wasz interes... uczylem sie to mam ... zazdrosc z was wylazi ze hej...

Że na Śląsku tak jest (i mów że chodzi o Górny, bo na Dolnym Śląsku to wygląda zupełnie inaczej i wprowadzasz ludzi w błąd), to nie znaczy że w całym kraju ludzie zarabiają po 2 tys. na rękę i więcej. Nikt cię nie pytał ile zarabiasz, ty sam na siłę wszczynasz temat pieniądza, powtarzając co chwila "Co to jest 300 zł" albo "Nie wierzę, że ktoś nie ma na pada, po prostu wam szkoda kasy". Nie byłeś u kogoś w domu, nie widziałeś jego dochodów, więc nie rzucaj tak lekkich słów, bo one o niczym nie świadczą.

Wracając do tematu kontrolera: może kiedyś kupię sobie kierownicę, ale póki co muszę zadowolić się klawiaturą i powiem że MOŻNA na tym jeździć, i MOŻNA być z tego zadowolonym.
14 lut 2013 06:59

O ty kuta*ie pierdo*ony. Złamanego grosza na twoją emeryture bym nie dał. Po raz pierwszy na własne oczy ujrzałem takiego człowieka i utwierdziło mnie to w przekonaniu że emerytury trzeba znieść. Pomyśleć że taki ktoś, taki śmieć może głosować w wyborach...
Zadufany z<cenzura>, który widzi tylko siebie.
Tym samym przestaje się udzielać, ze snobem gadać nie będę.
14 lut 2013 12:38
Rafał Szostak napisał(a):

O ty kuta*ie pierdo*ony. Złamanego grosza na twoją emeryture bym nie dał. Po raz pierwszy na własne oczy ujrzałem takiego człowieka i utwierdziło mnie to w przekonaniu że emerytury trzeba znieść. Pomyśleć że taki ktoś, taki śmieć może głosować w wyborach...
Zadufany z<cenzura>, który widzi tylko siebie.
Tym samym przestaje się udzielać, ze snobem gadać nie będę.

Widać jakie masz jeszcze szczeniackie podejście do życia... Jak każdy będzie myślał tak jak wy że w tym kraju nic nie ma i nigdy nie będzie to to wszystko się rozp... jak domek z kart...
Więc nie gadajcie jak typowe "Polaczki" tylko patrzcie przed siebie z optymizmem a nie "i tak nie ma roboty to po co mam się starać" bo z takim podjeściem to wy możecie co najwyżej na zmywaku w Londynie robić jeszcze bardziej utrudniając sytuację w waszym kraju...
Bo jak dalej będzie tyle młodych wypierdzielać na zachód to za 30 lat Polska będzie krajem emerytów i rencistów bez pieniędzy bo nie będzie miał kto na nich robić....<głupek>
14 lut 2013 17:53
W takim razie za<cenzura>aj.
16 lut 2013 09:44
http://www.youtube.com/watch?v=Ec5q3AK6f V0 to jest powód dla którego tu się nie opłaca siedzieć. Każdy kto stąd wyjeżdża jest mądry bo wie że gdzieś indziej będzie mu się żyło lepiej. Ci którzy zostają mam nadzieję że się przebudzą i skończy się to dziadostwo które nas otacza.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
14 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
24 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
24 °C
NIE
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 633 285

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.