FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT
FORUM TEMATYCZNE
13 lut 2013 20:24
Ale na internet, komputer mają... no tak fajniee....<głupek>
13 lut 2013 20:31
Jednak zauważ, w dzisiejszych czasach bez komputera i internetu ciężko jest. Bo nic nie wiesz, lekcje się ciężej odrabia itp. A kierownica jest potrzebna - no nie aż tak ponieważ są ważniejsze wydatki czasami.
Ja akurat mam kierownicę i nie narzekam bo zazwyczaj mam to co chcę ( no dobra nie wszystko ). Ale wiem że nie u wszystkich jest tak pięknie :|
13 lut 2013 20:32
No i <cenzura> nie zrozumie. Rodzice kupią takiemu komputer, bo dzisiaj to podstawa, internet to obok telewizji i radia najpopularniejsze okno na świat. Wezmą pożyczkę czy na raty. Ale na kierownicę już nie odłożą, bo to tylko zbędna zachcianka.

Michał Romaszko napisał(a):
To chodź do simracing.pl pokaż swojego skilla na klawiaturze jak ci taką przyjemność to sprawia...<głupek>

A może najpierw ty pokażesz skilla na swojej G25, co? Bo póki co to tylko taka dupa-mądrala z ciebie - niby wszystko wie, na torze <cenzura>a pokazał.
Nie będziesz mi mówił, gdzie mam jeździć. I na czym mam jeździć. Jesteś głupi i szkoda na ciebie czasu. Nie, to nie obraza. Stwierdzam fakt na podstawie twoich idiotycznych wypowiedzi. Przestań narzucać swoje zdanie innym albo się zamknij. Niestety, ale normalnie nie dociera, więc może po chamsku coś zrozumiesz.
13 lut 2013 20:33
Dla kogoś kto ma kasę itp. to łatwo powiedzieć żeby kupić pada bo przecież 50 zł to mało. Ale dla kogoś kto nie ma pieniędzy to już tak mało nie jest, w szczególności że panicz Tusk wiecznie robi podwyżki...
13 lut 2013 20:56
<ok>
13 lut 2013 20:58
Maciej Paruch napisał(a):
No i <cenzura> nie zrozumie. Rodzice kupią takiemu komputer, bo dzisiaj to podstawa, internet to obok telewizji i radia najpopularniejsze okno na świat. Wezmą pożyczkę czy na raty. Ale na kierownicę już nie odłożą, bo to tylko zbędna zachcianka.

Michał Romaszko napisał(a):
To chodź do simracing.pl pokaż swojego skilla na klawiaturze jak ci taką przyjemność to sprawia...<głupek>

A może najpierw ty pokażesz skilla na swojej G25, co? Bo póki co to tylko taka dupa-mądrala z ciebie - niby wszystko wie, na torze <cenzura>a pokazał.
Nie będziesz mi mówił, gdzie mam jeździć. I na czym mam jeździć. Jesteś głupi i szkoda na ciebie czasu. Nie, to nie obraza. Stwierdzam fakt na podstawie twoich idiotycznych wypowiedzi. Przestań narzucać swoje zdanie innym albo się zamknij. Niestety, ale normalnie nie dociera, więc może po chamsku coś zrozumiesz.

Te synek pyskuj to sobie do kogoś w swoim wieku ale ode mnie wara....

Powiedziałem śmigam dla zabawy i to że mam G25 pozwala mi jeździć totalnie bez wspomagaczy!! TAK TAK NAWET SPRZĘGŁA AUTOMATYCZNEGO NIE UŻYWAM!!....
Ale widać ty musisz pokazać że ty jesteś fajniejszy ode mnie bo robisz lepsze czasy ode mnie grając dłużej ode mnie na klawiaturze z full asystami no tak jesteś normalnie najlepszy.. <głupek>
13 lut 2013 21:40
To teraz mamy padać przed tb na kolana, bo jesteś starszy i młodszego o pare tylko lat wyzywasz od dzieciaków, chwalisz się swoimi zarobkami i sprzętem które gówno mnie obchodzą, i jeździsz bez wspomagaczy?
Skoro Bari jedzie cie na klawie, to też sobie włącz wspomagacze i na tor, a nie <cenzura> najwięcej do gadania.
13 lut 2013 21:58
Czytajcie ze zrozumieniem dzieci...
MI NIE ZALEŻY... GRAM DLA ZABAWY ROZUMIECIE??!!
Bo jak po raz 10 tego nie potraficie przeczytać to polecam powrót do podstawówki...
13 lut 2013 22:04
Szymon Kmiecik napisał(a):
To teraz mamy padać przed tb na kolana, bo jesteś starszy i młodszego o pare tylko lat wyzywasz od dzieciaków, chwalisz się swoimi zarobkami i sprzętem które gówno mnie obchodzą, i jeździsz bez wspomagaczy?
Skoro Bari jedzie cie na klawie, to też sobie włącz wspomagacze i na tor, a nie <cenzura> najwięcej do gadania.

<ok> Pff dla zabawy ? kazdy jezdzi dla zabawy i w tym by troche porywalizowac ale jezeli sobie tak odbierasz niech Ci będzie ale nie wiem jaki widzisz w tym cel skoro specjalnie jezdzisz bez zadnych wspomagaczy...
Chwalić się, Chwalić się tak Cię wychowali w takim razie powodzenia co jeszcze drogiego kupiles?
13 lut 2013 22:11
Boże ja się martwię o swoją emeryturę widząc jakie pokolenie rośnie:O

Czy ja się chwalę?? Temat jest o kontrolerach tak??!!! TO POKAZUJE CO CHCE KUPIĆ A NIE CO MAM!!!.... Bo G25 wcale drogie nie jest... chyba drogiej kierownicy nie widziałeś jeszcze...
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
CZW
Deszcz
22 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 464 442

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.