FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria F1
Sprawy organizacyjne

Propozycje

FORUM TEMATYCZNE
8 cze 2014 09:28
Rafał Cupał napisał(a):
Mamy plan, ale na razie nie będę go ujawniał.

Co sezon jest plan i widać ile jeździ...
8 cze 2014 09:31
Nie rozumiem tego fenomenu czemu wszyscy w GP2 jezdza. Nie wierze, ze chodzi o ustawienia seta. Nie mozna ich zmniejszyc, bo co to bedzie, GT? :<
8 cze 2014 09:36
Po prostu GP2 ma to coś. Mimo że mam ostatnio słabe wyniki to i tak cieszę się z jazdy. A gdy jechałem w F1 to już końcówkę na siłę jechałęm
8 cze 2014 10:10
Patryk Łucków napisał(a):
Po prostu GP2 ma to coś. Mimo że mam ostatnio słabe wyniki to i tak cieszę się z jazdy. A gdy jechałem w F1 to już końcówkę na siłę jechałęm

To mozr zróbmy w f1 po 3 okr w wyścigu i będzie ok?B)
8 cze 2014 12:24
Adam Jurzysta napisał(a):

To mozr zróbmy w f1 po 3 okr w wyścigu i będzie ok?B)

I do tego zero kar, w ogóle freestyle, no limit, anarchia, crashe, jazda pod prąd, blokady, tak jak na niektórych funach bywało xD i jeszcze z 20 resów :D
8 cze 2014 13:14

Dlaczego nie cieszysz się z jazdy w F1?
8 cze 2014 13:33
Dawid Czepiela napisał(a):

Dlaczego nie cieszysz się z jazdy w F1?

1. Brak walki w końcówce stawki.
2. Autami cholernie źle się jeździ (może dla kogoś kto na co dzień nie jeździ nimi)
3. Sety trudne (akurat dla mnie to nie nowość.. mam problem w Gp2)

To w sumie takie powody...
8 cze 2014 14:11
I sugerujesz, że administracja ma coś z tym zrobić? Moim zdaniem to nie jest wina, fizyki, modu, gry tylko Twoja i Ty powinieneś z tym coś zrobić, ale to tylko moje zdanie.

Brak walki w końcówce stawki. Do tego się tylko odniosę. Jak się rozwalisz to przy braku SC jak jest teraz w F1 masz pozamiatane.
8 cze 2014 14:22
Dawid Czepiela napisał(a):
I sugerujesz, że administracja ma coś z tym zrobić? Moim zdaniem to nie jest wina, fizyki, modu, gry tylko Twoja i Ty powinieneś z tym coś zrobić, ale to tylko moje zdanie.

Brak walki w końcówce stawki. Do tego się tylko odniosę. Jak się rozwalisz to przy braku SC jak jest teraz w F1 masz pozamiatane.

<ok> <ok>
8 cze 2014 14:45
Pkt1. to akurat wiem że ciężko. Ale fizyka też jest problemem. Mi po prostu bardziej odpowiada jazda w GP2, są one bardziej przewidywalne.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
22 °C
PON
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 456 735

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.