http://www.f1-online.pl/wyniki/wyscigi/1 /17/246/748/Tu macie co ja sądze o tych waszych ulepszeniach. Force india miało bodajże jedno ulepszenie.
Dodane 30 kwietnia 2014 23:30:4 sekundy to jest wymysł Rafika, różnice są i są spore, to prawda ale nie aż tyle. Na koniec sezonu zawsze to było około półtorej sekundy,
gdzie tak wyglądały ulepszenia bolidów:
10
10
10
1
1
Dodane 30 kwietnia 2014 23:31:Patryk Łucków napisał(a):
W Hiszpanii jechałem Caterhame. Aero na 2 mialem i strate duzooooooą, gdzie raczej do najsłabszych nie należę
Taka duża strata to nie wina ulepszeń
Dodane 30 kwietnia 2014 23:36:Próbujecie wmawiać sobie za dużo. Zwalacie na ulepszenia. Rafik, Ty uważasz że jesteś gwiazdą w F1, nie dostałem nigdy od Ciebie żadnego seta, Ty dostajesz tylko od tych co z Tobą jeżdżą. A gwarantuję Ci, że na secie Ziomala jechałbyś sekundę szybciej.
Dalej, regularność, co możemy o tym wiedzieć, skoro wypowiadają się też osoby, które czasem nie wiedzą jak robią swoje najszybsze okrążenie. Chcecie żeby rywalizacja była bardziej sprawiedliwa? Zróbmy limit dwóch okrążeń kwalifikacyjnych. Ulepszenia są dobre, bo jest o co walczyć, dają za dużo to fakt, ale w GP2 już słyszałem, że wygrałem wyścig tylko dlatego że jechałem najlepszym bolidem.
W GP2 w monaco różnica między moim bolidem, a ligowym to było około 0.4 A były płacze i żale, że w DFP miałyby szanse wygrać 4 osoby więcej. BZDURY. F1 jest tak mało popularna przez to, że jest Menel, a wcześniej był Clemson i nic tego nie zmieni
Zmodyfikowane 30 kwi 2014 21:37 przez
Dawid Kuszel.