Cezary Kołcz napisał(a):
Fizyka jest chu#owa. Więcej nie trzeba.
Jakoś kierowca z Lotusa na padzie dał radę stanąć na podium przed dwójką kierowców z G27 i kilkoma z DFGT
Swoją drogą kierowcy Lotusa skończyli wyścig na 3 i 4 miejscu, przed dwójką kierowców Saubera i dwójką kierowców Red Bulla. Chyba różnice nie są aż tak kolosalne jak Rafał mówi, skoro spokojnie walczyli z powodzeniem w wyścigu.
Ulepszenia Lotusa:
4
1
7
Ulepszenia Red Bulla:
4
7
10
Ulepszenia Saubera:
7
2
10
Dodane 30 kwietnia 2014 00:07:Patryk Łucków napisał(a):
No ja wracam codziennie średnio o 16. I co mam je** lekcje i wjeździć się w fizykę lub odrobić lekcje, odpocząć itp. i jeździć w Gp2.. Sory taki mamy klimat
A ja ku*wa studiuje i wracam w piatki i wpadam na godzinny trening i tak wyglada moje przygotowanie do kwalifikacji i jakos nie narzekam.
Dodane 30 kwietnia 2014 00:10:Ważne, że się coś dzieje i jest dyskusja i każdy chce pomóc w polepszeniu frekwencji w F1. Oby tak dalej! Jak dla mnie fizyka nie jest najtrudniejsza, sety są UNIWERSALNE (jak zawsze). Nie trzeba wiele zmieniać, wystarczy raz niezłego seta zrobić i starczy na prawie cały sezon.
Dodane 30 kwietnia 2014 00:23:Co do bolidu ligowego postaram jutro porównać Saubera z ligowym jeśli będę miał chwilę czasu jak wróce z Krakowa, bo wieczorem wyjeżdzam i podam czas.
Zmodyfikowane 29 kwi 2014 22:21 przez
Dawid Czepiela.