FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria F1
Sprawy organizacyjne

Propozycje

FORUM TEMATYCZNE
28 kwi 2014 06:46
Mówiłem kiedyś: system awansów/spadków, ale nie, bo mój pomysł, więc durny.
28 kwi 2014 09:04
Ale nie możemy nikogo zmuszać, żeby jeździł w F1, a nie GP2. Może ktoś lepiej się czuje na fizyce z GP2? Może po prostu GP2 wymaga mniej czasu na przygotowanie się do wyścigu? Trzeba iść w stronę, żeby to w F1 się lepiej jeździło. Nie wiem dlaczego, ale w Lua League jak była seria GP2 to prawie każdy kierowca marzył o awansie do F1, nawet jeśli w GP2 mógł walczyć o miejsca na podium, a w F1 poza pierwszą dziesiątką.
28 kwi 2014 09:31
Maciej Paruch napisał(a):
Ale nie możemy nikogo zmuszać, żeby jeździł w F1, a nie GP2. Może ktoś lepiej się czuje na fizyce z GP2? Może po prostu GP2 wymaga mniej czasu na przygotowanie się do wyścigu? Trzeba iść w stronę, żeby to w F1 się lepiej jeździło. Nie wiem dlaczego, ale w Lua League jak była seria GP2 to prawie każdy kierowca marzył o awansie do F1, nawet jeśli w GP2 mógł walczyć o miejsca na podium, a w F1 poza pierwszą dziesiątką.

Proste. Jak ktos przychodzic z GP2 albo prosto do F1 jako "świeży" myśli, że będzie zdobywał PP i dojeżdżał na P1. Lecz nie. Troche trzeba na fizyce pojeździć w tej serii, tak samo jak na fizyce GP2 i sam jej nie lubie bo wydaje mi sie dziwna taka kwadratowa w porównaniu do F1. Nie trzeba zmieniać żadnych rzeczy związanych z modem tylko z myśleniem kierowców
Zmodyfikowane 28 kwi 2014 10:21 przez Adam Jurzysta.
28 kwi 2014 09:36
Ja tak nie myślałem, nie nastawiałem się na wynik. Jeździłem na obu i po prostu przygotowanie do GP2 kosztuje mniej czasu oraz mniej wysiłku.
28 kwi 2014 10:20
Maciej Paruch napisał(a):
Ja tak nie myślałem, nie nastawiałem się na wynik. Jeździłem na obu i po prostu przygotowanie do GP2 kosztuje mniej czasu oraz mniej wysiłku.

<ok>dokładnie. Przed Hungaro nic nie jeździłem tylko tren. A seta dostałem dopiero na kwale i jaki wynik. W F1 Menel chyba może sobie na takie coś pozwolić
28 kwi 2014 11:27
Zmieniliście temat, więc przypomnę o testowaniu bolidu ligowego na Hungaroringu. Możecie tutaj chwalić się swoimi czasami i jak będzie kilka wyników, to zmienię osiągi na maksymalne.
Zmodyfikowane 28 kwi 2014 11:27 przez Rafał Cupał.
28 kwi 2014 11:47
To mam jeszcze jedno pytanko, czy zyski z ulepszeń w obu seriach są takie same? Czy np. w F1 jedno ulepszenie daje więcej niż jedno ulepszenie w GP2?
28 kwi 2014 11:57
Nie testowałem w GP2, więc nie wiem, ale może być podobnie.
Dodane 28 kwietnia 2014 14:01:
Proponuję rozważyć ustawienie stałej pogody na serwerze F1 na czas tych testów.
28 kwi 2014 12:01
Jeśli w F1 różnice między ulepszeniami są większe niż w GP2, możnaby zrobić zamianę, żeby w F1 ulepszenia dawały mniej, w GP2 więcej i możnaby sprawdzić jakby to wpłynęło na późniejszą frekwencję, nie mówię żeby robić to w tym sezonie ;)
28 kwi 2014 12:19
Sądząc po wcześniejszych wypowiedziach kierowców wątpię, żeby ich znacząca ilość była świadoma tego problemu z ulepszeniami, więc to raczej nie jest istotny czynnik wpływający na frekwencję. Ale jeżeli różnice są tak ogromne, jak wynika z moich ustaleń, to jest to poważny błąd, który powinno się jak najszybciej naprawić.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
22 °C
PON
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 455 024

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.