FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria F1
Sprawy organizacyjne

Propozycje

FORUM TEMATYCZNE
20 sie 2016 11:43
Aleksy Mainusz napisał(a):
"To tak jakby set domyślny dawał takie samo tempo co set robiony przez kilkadziesiąt minut."

A jak ktoś ci seta wyśle? xD

To już jego dobra wola xD
20 sie 2016 12:18
To w F1 ktoś daje sety komuś (oprócz wewnątrz zespołów) <lol>?
Konto usunięte
20 sie 2016 14:02
Marcel Pawiński napisał(a):

Pierwsze słyszę :P
20 sie 2016 17:03
Róbta co chceta, sam jeźdzę tylko na TC i okrajam tą pomoc ile się da, ale po prostu spadnie frekwencja.

To tak jak z domniemanym DRSem dla wybrańców w pewnej lidze <lol>
20 sie 2016 19:54
Marcel Pawiński napisał(a):

Tak, znam taką osobę i bardzo serdecznie ją pozdrawiam :D
21 sie 2016 13:41
Nie można po prostu trochę zmniejszyć wartość działania TC? Żeby nie było, że zaraz efekt zmian będzie odwrotny od zamierzonego.

Właśnie przed ostatnim sezonem ustawiłem tak, żeby TC działało "w mniejszym stopniu" i to sprawiło, że jazda z kontrolą trakcji okazała się bardziej opłacalna, bo się na niej mniej traciło. Dlatego żeby zachęcić do jazdy bez trakcji trzeba odwrócić tą zmianę.
21 sie 2016 14:01
Rafał Cupał napisał(a):
Nie można po prostu trochę zmniejszyć wartość działania TC? Żeby nie było, że zaraz efekt zmian będzie odwrotny od zamierzonego.

Właśnie przed ostatnim sezonem ustawiłem tak, żeby TC działało "w mniejszym stopniu" i to sprawiło, że jazda z kontrolą trakcji okazała się bardziej opłacalna, bo się na niej mniej traciło. Dlatego żeby zachęcić do jazdy bez trakcji trzeba odwrócić tą zmianę.

A w jaki sposób to robisz? Ponieważ ja sam osobiście znam tylko jeden sposób na tę zmianę.
21 sie 2016 16:33
Właśnie przed ostatnim sezonem ustawiłem tak, żeby TC działało "w mniejszym stopniu" i to sprawiło, że jazda z kontrolą trakcji okazała się bardziej opłacalna, bo się na niej mniej traciło

Zgadza się, jak sobie odpalałem TC Override i pełen gaz na wyjściach np. z nawrotów, to potrafiło konkretnie rzucić.

Dlatego żeby zachęcić do jazdy bez trakcji trzeba odwrócić tą zmianę.

OK
25 sie 2016 10:47
Więc jeżeli chodzi o sposób wybierania mieszanek, to moglibyśmy losować takie kombinacje, które zawierają 3 mieszanki następujące po sobie (jak to zwykle robiło Pirelli), ale wtedy będą tylko 3 możliwości. To będzie trochę nudne, więc proponuję robić tak, że po prostu przed każdym wyścigiem losujemy 3 mieszanki z 5, a to nam daje już 10 kombinacji. Jeżeli jeszcze do tego z tych 3 wybranych wylosujemy jedną obowiązkową, to mamy już razem 30 możliwości, czyli niewiele ponad 3% szansy na to, że w dwóch wyścigach powtórzy się dokładnie ten sam wybór, a to już jest wg mnie fajnie.

Pasuje Wam to?
Konto usunięte
25 sie 2016 11:20
Ja jestem za :) ta losowość przy 3 mieszankach i 1 obowiązkowej również wybieranej losowo może naprawdę stworzyć ciekawe zestawy na niektóre z wyścigów.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
22 °C
PON
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 457 640

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.