FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT
FORUM TEMATYCZNE
3 kwi 2017 19:13
Mateusz Guzowski napisał(a):
Zapewne jest to związane z tym co wrzuciłem? Spokojnie, film już nie jest dostępny.

Nie, po prostu warto czasem niektóre problemy odmieść (nie wiem jakie przeciwieństwo zamieść) spod dywanu. Może po większych zmianach, administracji przestanie dolegać kij w dolnej partii kręgosłupa przy jakiejkolwiek wzmiance łączącej wyrazy "hołota" i "f1".
3 kwi 2017 19:19
Masz na myśli całkowite usunięcie filmów związanych z holota czy o administrację?
3 kwi 2017 23:51
Mateusz Guzowski napisał(a):
Masz na myśli całkowite usunięcie filmów związanych z holota czy o administrację?

Czy usunięcie filmików coś pomoże? Nie. Teraz już za późno na naprawienie tego. Już od bardzo dawna widać, że renoma ligi dawno upadła.

To co proponuje Neil to jedynie może powstrzymać dalsze kompromitowanie się na tle innych lig.

To pisałem ja Pieczyk
Zmodyfikowane 4 kwi 2017 08:08 przez Krzysztof Pieczykolan.
4 kwi 2017 19:29
Wyczuwam kolejne szukanie problemów na siłę w wykonaniu Pieczyka. Możesz mi wyjaśnić, o jaką renomę Ci chodzi? I o jakie kompromitowanie? Stereotyp hołoty związany z jedną serią to zjawisko niepożądane, ale nie przesadzajmy.

A co do kar, to przed zastanowieniem się nad zwiększaniem kar, zwróćmy uwagę na to, czy w ogóle obecnie określone kary są stosowane (brak skarg = brak kar).
24 kwi 2017 17:38
Proponuję zwiększenie kar za niebezpieczne powroty na tor, bo jak oglądam materiały ze Spa, Monzy i Mosport to widzę jak niebezpieczne w skutkach może być przyzwalanie kierowcom, nota bene z reguły tym ze ścisłej czołówki, na gonienie za kolejnymi sekundami, kosztem wszystkich dookoła. Mówię to też jako osoba, która po spinie musiała przepuścić całą stawkę z uwagi na brak możliwości bezpiecznego powrotu i jestem niemal pewien, że nie każdy miałby tyle cierpliwości co ja.
Zmodyfikowane 24 kwi 2017 17:40 przez Grzegorz Brojak.
24 kwi 2017 17:42
Grzegorz Brojak napisał(a):
Proponuję zwiększenie kar za niebezpieczne powroty na tor, bo jak oglądam materiały ze Spa, Monzy i Mosport to widzę jak niebezpieczne w skutkach może być przyzwalanie kierowcom, nota bene z reguły tym ze ścisłej czołówki, na gonienie za kolejnymi sekundami, kosztem wszystkich dookoła. Mówię to też jako osoba, która po spinie musiała przepuścić całą stawkę z uwagi na brak możliwości bezpiecznego powrotu i jestem niemal pewien, że nie każdy miałby tyle cierpliwości co ja.

Popieram. Niektórzy nie wiedzą jak wracać na tor i powinny być surowsze kary
Zmodyfikowane 24 kwi 2017 17:47 przez Kamil Śmieja.
25 kwi 2017 09:54
Grzegorz Brojak napisał(a):

Proponuję przenieść tą dyskusję do działu Regulamin.

Ja natomiast proponuję, aby zablokować możliwość składania skarg na kilka punktów regulaminu do jednej sytuacji. To składający skargę powinien decydować na co złożyć, a nie złoży sobie na wszystkie punkty regulaminu i <cenzura>, niech sprawdzający skargi sobie myśli, pod który punkt ma sobie daną sytuację podciągnąć.

Wielokrotnie zdarzało się, że kierowcy w GT składali na dwa lub trzy punkty regulaminu co do jednej sytuacji. No, ale w F1, Damian Wolkiewicz, wybitnie z 5 skargami.

Zresztą:
15.8 Użytkownik, który otrzymał karę za spowodowanie kolizji, ponieważ w momencie kolizji nie przestrzegał zasad zachowania na torze, nie otrzyma dodatkowej kary za złamanie tych zasad.

Zmodyfikowane 25 kwi 2017 09:55 przez Bartłomiej Nowak.
25 kwi 2017 10:22
Wielokrotnie zdarzało się, że kierowcy w GT składali na dwa lub trzy punkty regulaminu co do jednej sytuacji. No, ale w F1, Damian Wolkiewicz, wybitnie z 5 skargami.

No to w takiej sytuacji ban na skargi na jakiś czas <ok>
25 kwi 2017 16:34
Maciej Paruch napisał(a):

No to w takiej sytuacji ban na skargi na jakiś czas <ok>

Tym bardziej, że kolega składający 5 skarg nie czytał regulaminu. Kiedyś za to Baroner poczęstował mnie banem ( podajże w I 2015), więc liczę na odpowiednie działania szefa serii F1.

A poza tym mam inną propozycję. Definitywny zakaz startu w sesjach kierowcy bez umowy. W mojej opinii obecne działanie są groteskowe i nielogiczne. W pracy też jesteś najemnikiem bez umowy? Załatwienie testowego nie jest jakimś problemem, a jak szefowie mają w dupie chętnych, to ich zmienić. Głównie piję do serii F1, gdzie ostatnio pojechało podajże 3 kierowców bez umowy i nawet nie chciało im się zapytać o testowego.
25 kwi 2017 16:39
A jeśli złożę skargę za spowodowanie kolizji i jaśnie wszechwiedzący administrator oceni to tylko jako wypchnięcie z toru to co? To wtedy ta osoba nie dostaje żadnej kary. Wiadomo, 5 podpunktów regulaminu na 1 incydent to przesada, ale regulamin regulaminem, lecz to od administratora zależy jak potraktuje sytuację. Dlatego musimy na wszelki wypadek dać kilka podpunktów dla bezpieczeństwa, bo nie wiemy co administrator powie na temat konkretnego incydentu.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
19 °C
Tor:
28 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 966 254

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.