FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT
FORUM TEMATYCZNE
15 lut 2017 19:05
Uporządkowanie typerów w stosunku do zbliżającej się sesji. Nie od dołu, tylko od góry w rozwinięciu, bo już się pewne osoby nabrały z typowaniem kwali, a wyścigu 8-)
16 lut 2017 21:20
Aleksy Mainusz napisał(a):
Uporządkowanie typerów w stosunku do zbliżającej się sesji. Nie od dołu, tylko od góry w rozwinięciu, bo już się pewne osoby nabrały z typowaniem kwali, a wyścigu 8-)

popieram
26 lut 2017 23:29
Lećmy dalej.

1. Przy nazwach sesji dołączać informacje o długości danej sesji.
2. Wprowadzenie na główną stronę informacji o mieszankach w F1, bo są w mojej opinii "schowane".
3. Jakaś bzdetna ankieta pt. Kierowca Wyścigu.
4. Przy Naj. Okr. w F1 także zawrzeć info, na jakich oponach kierowca je zrobił.
5. Opróżnić rynek.

To narazie na tyle.
28 lut 2017 07:35
Aleksy Mainusz napisał(a):
Lećmy dalej.

1. Przy nazwach sesji dołączać informacje o długości danej sesji.
2. Wprowadzenie na główną stronę informacji o mieszankach w F1, bo są w mojej opinii "schowane".
3. Jakaś bzdetna ankieta pt. Kierowca Wyścigu.
4. Przy Naj. Okr. w F1 także zawrzeć info, na jakich oponach kierowca je zrobił.
5. Opróżnić rynek.

To narazie na tyle.

1. No nie wiem...
2. Dobry pomysł! Wrzucić to nawet gdzieś po prawej stronie - jeśli się da to w panelu serwery dać mieszanki obecne na serwerze.
3. Można. Jeśli Rafik da mi moce to nawet się tym zajmę :)
4. Podzielam zdanie.
5. Ten pomysł rzuciłeś już jakiś długi czas temu, jeśli dobrze pamiętam. I szkoda, że nie został nawet ruszony, bo rynek za przeproszeniem jest zaje*any, a tak naprawdę może po jednym kierowcy na daną serię obecnie jest naprawdę szukającymi etatu.
8-)
28 lut 2017 08:23
Mateusz Tomaszewski napisał(a):

5. Ten pomysł rzuciłeś już jakiś długi czas temu, jeśli dobrze pamiętam. I szkoda, że nie został nawet ruszony, bo rynek za przeproszeniem jest zaje*any, a tak naprawdę może po jednym kierowcy na daną serię obecnie jest naprawdę szukającymi etatu.
8-)

Ja to proponowałem. 8-) I nadal jest to aktualne. Pozostałe punkty popieram, jeszcze jak.
Zmodyfikowane 28 lut 2017 08:23 przez Grzegorz Brojak.
28 lut 2017 08:42
Kurfa, przepraszam :(
Dodane 6 marca 2017 08:57:
Temat znowu umarł?
17 mar 2017 09:42
Umarl bo Rafik praktycznie prawie nie zajmuje sie strona choc proponowane zmiany nie wygladaja na skomplikowane.

Ja osobiscie miałbym propozycję by pod koniec sezonu pojawiły sie ankiety dotyczace "... Sezonu". Cos jak oscary czy inne nagrody. Kierowcy, szefowie, ale i również np. najlepiej typujacy mogliby dostac statuetkę do kolekcji nagrod (tam gdzie obecnie sa tylko pucharki za podium w sezonie). Poza tym, jesli kierowcy maja owe pucharki to szefowie tez powinni. Pieczyk by w końcu cos mial. :D

Plusy:
1. Byloby wiecej ankiet
2. Kazdy moglby miec szanse na nagrode
3. Wiecej nagrod dla użytkowników - więcej motywacji do jazdy, zarzadzania zespolem i uczestniczeniu w zyciu ligi.
4. Latwe do wprowadzenia na stronie.

Minusy:
1. Trzeba zaprojektowac pucharki, watpie ze Bananowi chcialoby sie je robic.
2. Moze po paru sezonach powstac syf, ale temu tez mozna zaradzić.
Zmodyfikowane 17 mar 2017 09:42 przez Radosław Cupał.
17 mar 2017 13:36
A Klucha to w administracji już nie jest Radku xD.
17 mar 2017 14:19
Pieczyk by w końcu cos mial. :D

I to nie jeden my friend.
17 mar 2017 14:22
Marcel Pawiński napisał(a):
A Klucha to w administracji już nie jest Radku xD.

Wlasnie dlatego wiem ze nie bedzie mu sie chcialo. A poza tym nie trzeba byc w administracji zeby zrobic cos dla ligi. ;)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
20 °C
Tor:
31 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 967 607

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.