Rafał Cupał napisał(a):
Mam pytanie do Was. Zrobiłem nowy nagłówek strony z nowym sposobem wyboru serii, bo po usunięciu GP2 poprzednia wersja wyglądała bardzo słabo. A teraz pomimo, że uważam, że w końcu strona ma porządny nagłówek (który do tej pory był najsłabszym punktem strony), dostałem feedback od jednej osoby, że nowy nagłówek wygląda beznadziejnie i zniechęca go to od wchodzenia na stronę. Ja wiem, że można to zrobić lepiej, ale wtedy nagłówek nie pasowałby do reszty strony. Nie mogę polegać na zdaniu jednej osoby, więc proszę Was o zdanie na ten temat, bo jeżeli faktycznie jest źle, to mogę poświęcić trochę czasu na poprawienie tego.
Ogólnie nie jest złe, ale jeżeli można to zmieniłbym te kwadratowe przejścia jeżeli się da. No i nie wiem jak innym, ale mi to troszkę przeszkadza jak za starych dobrych czasów jak klikałem w logo F1 przenosiło mnie na stronę główną a teraz tak nie jest i z przyzwyczajenia zawsze klikam logo ligi a dopiero za drugim razem ''strona główna''. Jak to nie jest za duży problem fajnie było by gdyby to wróciło.