FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT
FORUM TEMATYCZNE
12 lut 2017 09:22
Jest spoko. Nie ma sie do czego przyczepić <ok>
12 lut 2017 11:38
Kamil Śmieja napisał(a):
Jest spoko. Nie ma sie do czego przyczepić <ok>

Jest jedna rzecz, która drażni. Latające ikonki serii. Ja bym proponował przearanżowanie tego tak, żeby i F1 i GT były w tym samym miejscu niezależnie od tego czy jesteśmy na podstronie F1, GT czy stronie ogólnej.
Dodane 12 lutego 2017 13:14:
Propozycja odnośnie rynku: usuwanie z niego osób, które nie logowały się dłużej niż tydzień.
12 lut 2017 13:02
Z tym rynkiem popieram. On generalnie nie funkcjonuje jak powinien, a wywalanie tych, którzy są tam Bóg wie ile wcale nie pomagam.
12 lut 2017 13:29
Rafał Cupał napisał(a):
Mam pytanie do Was. Zrobiłem nowy nagłówek strony z nowym sposobem wyboru serii, bo po usunięciu GP2 poprzednia wersja wyglądała bardzo słabo. A teraz pomimo, że uważam, że w końcu strona ma porządny nagłówek (który do tej pory był najsłabszym punktem strony), dostałem feedback od jednej osoby, że nowy nagłówek wygląda beznadziejnie i zniechęca go to od wchodzenia na stronę. Ja wiem, że można to zrobić lepiej, ale wtedy nagłówek nie pasowałby do reszty strony. Nie mogę polegać na zdaniu jednej osoby, więc proszę Was o zdanie na ten temat, bo jeżeli faktycznie jest źle, to mogę poświęcić trochę czasu na poprawienie tego.

Ogólnie nie jest złe, ale jeżeli można to zmieniłbym te kwadratowe przejścia jeżeli się da. No i nie wiem jak innym, ale mi to troszkę przeszkadza jak za starych dobrych czasów jak klikałem w logo F1 przenosiło mnie na stronę główną a teraz tak nie jest i z przyzwyczajenia zawsze klikam logo ligi a dopiero za drugim razem ''strona główna''. Jak to nie jest za duży problem fajnie było by gdyby to wróciło. :)
12 lut 2017 14:23
W tej chwili logo jest częścią zakładki, której kliknięcie powoduje zmianę aktywnej serii, więc nie można przywrócić powrotu na stronę główną po kliknięciu na logo.
Dodane 12 lutego 2017 15:43:
Poprawię kilka rzeczy tu i tam.
12 lut 2017 15:29
A dałoby radę przesunąć GT przed GP2 w liście wyników?
12 lut 2017 16:20
Krzysztof Woźniak napisał(a):
A dałoby radę przesunąć GT przed GP2 w liście wyników?

Zrobione.
13 lut 2017 12:19
Można tez usunąć panel "Z padoku". Chyba się nie zanosi na tego typu publikacje.
13 lut 2017 13:13
Grzegorz Brojak napisał(a):
Można tez usunąć panel "Z padoku". Chyba się nie zanosi na tego typu publikacje.

Jezusie Morelowy... Już nie wymyślajmy na siłę -.- To złe, tamto niepotrzebne. A skąd wiesz, że nie ma w planach jakiejś serii wywiadów? Naprawdę, aż tak kłopotliwy jest panel "Z padoku"? Ogranicza przejrzystość strony? Bo czasami już chodzi o takie pierdoły, że szok.
Zmodyfikowane 13 lut 2017 13:14 przez Mateusz Tomaszewski.
13 lut 2017 15:05
Nie rzucajcie się tak... Po prostu karykaturalnie wygląda obecność na głównej stronie publikacji sprzed dwóch lat. Jeszcze brakuję galerii z sezonu II 2011 niżej. Po prostu w zupełności wystarczy miejsce w nawigacji strony w górnym panelu pod "Aktualnościami".
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
20 °C
Tor:
31 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 967 596

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.